|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ceny mieszkań w Poznaniu
Interesuje mnie, jak kształtują się ceny mieszkań w Poznaniu. Chodzi o mieszkania małe - kawalerki, jednopokojowe i oczywiście nie nowe, lecz używane.
Ile mniej więcej może kosztować małe mieszkanko? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ceny mieszkań w Poznaniu
Zobacz sobie tu http://www.nieruchomista.pl/?szukaj=krok1a&idwoj=1 jest duży wybór i możesz od razu zaznaczyć w jakich kwotach mieszkanka Cię interesują
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]()
Hehehe Ja jestem na etapie takich samych poszukiwań
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny!! Jeśli chcecie to mam namiary na prywatny akademik w Poznaniu. Rewelacyjne warunki i fajni ludzie. Ja w zeszłym roku płaciłam 300 zł za miesiac w pokoju 2 osobowym. Jeśli któraś z Was chce to piszcie na priv
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Z mieszkaniami w Pozananiu nie jest łatwo. Jak szukałam z narzeczonym kawalerki to troszkę sie namęczyliśmy. W gazetach było pełno ogłoszeń, że niby tanio, za 400zł, ale jak zadzwonilismy, to sie okazywało, że owszem 400zł ale do ręki dla właściciela mieszkania, a kolejne 400 to czynsz i jeszcze opłaty... Ale udało nam się znaleźć ładne mieszkanko, kawalerka 33m, z czego sam pokój ma ponad 20m, w nowo wybudowanym bloku.Został on postawiony typowo pod wynajem, nie ma możliwości wykupienia mieszkania, czynsz wynosi 550 zł + opłaty typu ogrzewanie, woda, prąd itp. Blok znajduje się na Naramowicach, środkowa część jest dopiero na ukończeniu, więc jeśli chcesz jakieś namiary, numer tel do administratora lub adres to proszę na priv lub mailem. Pozdrawiam i owocnych poszukiwań.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dzięki, dzięki !!!
Na razie chciałam się jedynie zorientować jak mniej więcej wyglądają ceny. A jeśli będę czegoś poszukiwała/potrzebowała to jeszcze się odezwę. Pozdrówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Fajne mieszkania będą na osiedlu Nowe Podolany. Rodzinne i z ogródkiem przydomowym. Polecam zobaczyć naprawdę ładne i funkcjonalne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
A racja bardzo ładne, jak dla mnie i mojej rodziny idealne. Lokalizacja mi się podoba, metraż i materiały. Będzie w zimie ciepło i wygodnie. Spokojna okolica. Ja bym kupowała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Ceny mieszkań w Poznaniu są dość wysokie, ale dobrą alternatywą są powstające osiedl podmiejskie. Mieszkania są tańsze od tych w centrum, a standard nie odbiega w żadnym stopniu. My z mężem zdecydowaliśmy się na mieszkanie na os. Tarnowo Park, mamy spokój i mnóstwo terenów zielonych dookoła, a dojazd do centrum zajmuje nam 20 min. No i udało nam się zaoszczędzić sporą sumę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.