|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
I mnie zmiany są potrzebne :)
Witam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: I mnie zmiany są potrzebne :)
Oczywiście zapomniałam o paru drobnych szczegółach, mam nadzieję, że wybaczycie, ale to mój "pierwszy raz"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
jezeli chcesz naprawde dobrej oceny to potrzebujemy zdjecie w kucyku bez grzywki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Niestety w tym momencie takowego nie posiadam i chyba trochę to potrwa, zanim je zdobędę - niestety nie mam aparatu cyfrowego, by zrobić i od razu wrzucić. Czoło mam wysokie, a twarz raczej trójkątną.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Jeżeli masz cienkie i proste włosy to możesz się pokusić o fryzurę na 'rihanne' ;d
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Osobiście nie polecam takiej fryzury na cienkich włosach, gdyż nie będzie efektu tzw. bombki, a przecież o to właśnie chodzi. Polecałabym mocne ścieniowanie włosów, by na czubku były bardzo krótkie. Odejmie to ciężar włosom i sprawi, że łatwiej i trwalej będą się zakręcać. Długość włosków i grzywkę zostaw - moim zdaniem wyglądasz uroczo.
Jeśli jednak chciałabyś mocniejszej zmiany - skróć grzywkę po prawej stronie - tworząc asymetrie będzie lżejsza, bardziej naturalna i skupi uwagę na Twojej twarzy a nie na sobie. ![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
to w takim razie nie wiem od kogo taka fryzura jest xD do kręconych nie, do puszystych grubych też nie to chyba do nikogo ;]
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Najlepiej prostych i nie mających tendencji do opadania, gdyż z tyłu muszą tworzyć bombę.
![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
no a ona ma chyba proste ;> a temu że opadają można zaradzić, poprzez kosmetyki, albo też tapirowanie i lakier ;] ;d
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście, jednak włosy muszą być podatne. Łatwo się mówi o takim układaniu, ale mam parę koleżanek, które po krótkim czasie olały codzienną stylizację i teraz mają zwykłą, oklapniętą, półdługą fryzurkę. A chyba nie o to chodzi, prawda?
![]() Najlepiej na delikatnie wilgotne włosy nakręcić z tyłu na grube wałki (te na rzepy). Po wyschnięciu poczekać aż wystygną, wyrostować same końcówki, natapirować (używając lakier) i jeśli włosy są podatne, to uniesienie włosów powinno trzymać się do następnego mycia. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Tez od razu pomyślalam o mocnym cieniowaniu. Łatwiej będzię ułozyc fryzurę i nie bedzie tak szybko opadac ![]() grzywke tez mozna wycieniowac ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za miłe słowa i za porady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Mocno wycieniowane włosy same z siebie powinny się kręcić, jeśli Twoje włosy mają tendencję do falowania. Każde wycieniowanie włosów powoduje ich optyczne zagęszczenie.
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
myśle że akurat na boba nie bedzie ci pasować. Chyba włąsnie tak jak dziewczyny mowia, powinnaś je jakoś wycieniowac.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:14.