|
Notka |
|
Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Bigiel do torby
Witam was Wizażanki, mam do was pytanie: czy znacie sklepy internetowe (bądź też jakiś sklep w Olsztynie), w których można kupić bigle do toreb? Przejrzałam już kilka pasmanterii internetowych i nie znalazłam tego typu akcesoriów, również na allegro nie znalazłam samych biglów, tylko torby z nimi.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bigiel do torby
Witaj
![]() A ja wpisałam w wyszukiwarkę Allegro "bigle" i kilkanaście pozycji mi z nimi wyskoczyło ![]() Wpisz bigle, rozwiń kategorie i wejdź w rękodzieło, a tam w szycie i dziewiarstwo - powodzenia ![]()
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://amelia.globalhost.pl/index.php?cPath=25_185 w Olsztynie nie ma za wiele pasmanterii... Świat Haftu, nie widziałam tam bigli... ale możesz napisać, bądź też zadzwonić http://www.swiathaftu.pl/Laleczka_dz...ska.13807.html Wena (koła Dworca) i w HB na Jarotach, (nie mają strony internetowej) ![]() i TU KUP na Wilczyńskiego na przeciwko biedronki... i na Wojska Polskiego też bez strony internetowej... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Reklama
Edytowane przez kasienka.b Czas edycji: 2013-08-18 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:20.