|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Co zrobić z Walentynkami??
Witam.
Mam do Was pytanie. Ale po kolei. Od jakiś 2 miesięcy dość poważnie zadaję się z pewnym chłopakiem (żeby nie powiedzieć, że z nim kręcę, bo może to zostać źle odebrane). Niewątpliwie ma się na rzeczy - to jest bezdyskusyjne. Ale rzecz w tym, że zbliżają się Walentynki i nie wiem jak się zachować, bo to nasze pierwsze wspólne święto w tym stopniu wtajemniczenia naszej znajomości. Czy może na owe Walentynki (wykluczamy możliwość kupowania prezentów), to ja powinnam pierwsza zaproponować spotkanie, jakieś wyjście, złożyć mu "miłosne życzenia", czy może poczekać, aż on pierwszy wyjdzie z jakąkolwiek propozycją odnośnie tego dnia. Proszę nie traktujcie mojego pytania niepoważnie, zależy mi na tym, by w jego oczach nie wyjść na jakąś natrętną panienkę (on wyznaje zasadę wszystko małymi kroczkami - kiedyś któraś go skrzywdziła i jak powiedział uczy się na nowo miłości ode mnie, więc nie chcę zepsuć tego co już osiągnęliśmy). Dzięki za odpowiedzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Co zrobić z Walentynkami??
Może rzuć luźne: "Co robimy w Walentynki"? Zobaczysz jak zareaguje i będziesz wiedziała jakie ma do tego podejscie.
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobry pomysł, genialny ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Nie ma to jak rozmowa
![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak zapytalam swojego bylego. nie przepadal za tym swietem. dla mnie raczej obojetne jest. skonczylo sie na spacerze. gdzie ja dostalam mimo wszystko roze, a on kartke. (jednak nie byla ona specjalnie zakupiona na walentynki)
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Upiekę mały tort w kształcie serca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
O, ja mam ten sam problem- znam się z chłopakiem od miesiąca i też nie wiem, co robic...
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
biszkopt może upiec Ci mama
![]() ![]() klada może kup coś słodkiego po prostu? wg mnie Walentynki to nie powód to kupowania nie wiadomo jakich prezentów, stawiam na drobiazgi i uczucie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
ale ja jeszcze u niego w domu nie byłam, tylko spotykamy się na mieście
![]() w sumie znamy się od miesiąca, nawet się nie całowaliśmy... U nas to tak wszystko małymi kroczkami, więc nie wiem, jak na Walemtynki zareagowac. Nawet nie wiem, czy się spotkamy. Wszystko zależy od niego. Bo nawet nie wiem, na jakim etapie jesteśmy- koleżenstwa, czy chodzimy na randki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.