|
Notka |
|
Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Tanie tkaniny Częstochowa
Witam. Czy któraś z Was zna tani sklep z tkaninami w Częstochowie? Chcę zacząć sama szyć sobie ciuchy, dlatego potrzebuję jakichś w miarę niedrogich, ale dobrych gatunkowo materiałów.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Tanie tkaniny Częstochowa
Kilka tygodni temu trafiłam na wyprzedaż materiałów 5zł/metr w sklepie w Alei Wolności. Było bardzo dużo różnych materiałów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Skoro kilka tygodni temu, to pewnie nieaktualne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Wyprzedaż cały czas trwa, sama kupiłam tam wczoraj cudaśny różowy materiał na ubranko dla lalki dla mojej póltorarocznej szwagierki
![]() Osobiście polecam też sklep w alejach. Idąc od Jasnej Góry, pierwsza brama za kwadratami po prawej stronie. Korzystając z okazji.. Moje drogie wiecie gdzie mogłabym kupić niedrogo materiał na maskotki? Futrzak albo coś podobnego.. Szukam od bardzo dawna, chcę zacząć coś tworzyć, a materiału spotkać nie mogę, albo jest bardzo drogi. ![]() Edytowane przez 1c3a9668cb473eb00ec0f3dce65be5361e74cda4_63d1c28200398 Czas edycji: 2011-08-18 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
[1=1c3a9668cb473eb00ec0f3d ce65be5361e74cda4_63d1c28 200398;28836735]Wyprzedaż cały czas trwa, sama kupiłam tam wczoraj cudaśny różowy materiał na ubranko dla lalki dla mojej póltorarocznej szwagierki
![]() Osobiście polecam też sklep w alejach. Idąc od Jasnej Góry, pierwsza brama za kwadratami po prawej stronie. Korzystając z okazji.. Moje drogie wiecie gdzie mogłabym kupić niedrogo materiał na maskotki? Futrzak albo coś podobnego.. Szukam od bardzo dawna, chcę zacząć coś tworzyć, a materiału spotkać nie mogę, albo jest bardzo drogi. ![]() Spróbuję zajrzeć do tego sklepu. Ja też dzisiaj odwiedziłam ten sklep, jest niezły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
hejka
![]() ![]() ![]() ![]() sklep jest na przeciwko placu czerwonego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
hejka!
jest NOWY i TANI sklep z tkaninami może was zainteresuje tak jak i mnie ![]() TKANIMAX al. wolności 22 super dzianiny, wełny, futerka piękne!!!! i chyba jeden z najtańszych sklepów z tkaninami! ja kupiłam czarne futerko na kamizelkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:00.