|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Dużo kolorówki, parę zapachów i ciut pielęgnacji
NIEAKTUALNE
Wymienię zapachy ** Neonatura- z flakonika 50ml zostało więcej niż połowa czyli ok 30ml, mam kartonik-ciut naderwany, ale ładnie posklejam ![]() **Avon Passion Dance 50ml-zużyte 3-5 ml, kartonik **Czarna Mania , z 50 ml zostało ok 40, z kartonikiem kolorówka **Róż Guerlain Divinora- Rose Passion nr. 285 **Poczwórne cienie Guerlain Divinora Touche de Parme nr. 265 **Puder Clinique Gentle Light Powder 03 glow, zostało ok 40-50%-rezerw. **Puder Clinique Blended Face Powder 03 transparency-została połowa **Lavertu-ziemia słoneczna - puder brązujący nr. 03 **Podkład Lancome Teint Idole Ultra kolor 01 -dokładnie połowa **Potrójna paletka cieni Clarins Trio Reflets 08 Sirocco pielęgnacja **Maseczka profesjonalna do włosów Loreal Liss Extreme-serie expert 30ml **Lirene Peeling-masaż myjący anti cellulite 225 ml-raz użyty **Serum dla cer dojrzałych-rekonstruujące przeciwzmarszczkowe Jeanne Piaubert z 30 zostało ok17-18ml http://www.douglas.de/DGCatProductPa...oduct_Id=39614 **Krem Avene, Hydrance Legere z 40ml zostało 25-30 Poszukuję przede wszystkim - 24Faubourg Eau Delicate - Sensi White Notes - Szampony do włosów farbowanych Kerastase i innych o których teraz nie pamiętam Za Avon , Oriflame i kosmetyki niskopółkowe dziękuję Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2010-03-26 o 08:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo kolorówki, parę zapachów i ciut pielęgnacji
i interesuje mnie passion dance oraz peeling lirene antycellulit..znajdziesz cosik u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
może coś za Czarna Mania , z 50 ml zostało ok 40, z kartonikiem?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Czarna Mania , z 50 ml zostało ok 40, z kartonikiem
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-04-17 o 08:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się:
**Puder Clinique Gentle Light Powder 03 glow, zostało ok 40-50% **Lavertu-ziemia słoneczna - puder brązujący nr. 03 **Podkład Lancome Teint Idole Ultra kolor 01 -dokładnie połowa **Potrójna paletka cieni Clarins Trio Reflets 08 Sirocco Czy znadziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Ja wiem, ze nie mam zbyt wiele u siebie...ale sprobuje
![]() **Puder Clinique Gentle Light Powder 03 glow, zostało ok 40-50% **Puder Clinique Blended Face Powder 03 transparency-została połowa ? ![]()
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Może Versace Red Jeans za Neonaturę albo podkład Lancome?
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4154241]poziomko, kilka razy spoglądałam u Ciebie na Premier Jour, miałam swoje,oddałam głupia i teraz żałuję. Tylko widzę że zarezerwowane, ale jeśli sytuacja się wyjaśni to daj znać , ja baaardzo chętnie
![]() Premier chyba wrócił z dymisji ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Rozeznanie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4173717]poziomeczko, to co chcesz za premiera
![]() Dusiu, przepraszam, że dopiero dziś, ale jestem w ostatnich dniach w okropnym biegu i dopiero mam chwilę na poodpisywanie ![]() Bo mi się podoba: Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
poziomko,premiera już zdobyłam,widziałam że pertraktujesz z madlaine więc nie chciałam przeszkadzać
![]() niestety ,reszta wątku przez ten czas również się zdezauktualizowała może innym razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4202299]poziomko,premiera już zdobyłam,widziałam że pertraktujesz z madlaine więc nie chciałam przeszkadzać
![]() niestety ,reszta wątku przez ten czas również się zdezauktualizowała może innym razem ![]() Oh Tyyyy... Po co zdobywać prremierów, jak są na wizażu? No ale trudno, nie ma... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.