|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Prosze o rade!!
Mam taki problem....mieliśmy ejchac z moim narzeczonym na majówkę..albo promem do szwecji...albo z jego grupa z uczelni do pragi...wszytsko byłoby syuper...gdybym nie miała szkoły 5-6 maj
![]() ![]() ![]() ![]() Dodam ejszcze ze ciagle jest zwada o jakies wyjazdy...ja neistety nie stram(sorki) pieniedzmi i nie mam na coroczne wyjazdy na wakacje...lub na wyjazdy weekendowi...mam swoja wypłate z ktorej płace szkołe bilet komorke i dentyste..rodzice neistety mi nie dawaja ![]() ![]() ![]() Powiedzial ze nie musi ciagle ze man czasu spedzac!! A ostatnio mowil ze chcialby juz sie ozenic...to jak on to sobie wyobraza bedzie co chwilke mnie zostawial bo np ja nie moge lub nie ma wystarczajaco pieniedzy lub mam wazneisjze wydatki ![]() ![]() Edytowane przez soniulaaa Czas edycji: 2007-04-18 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Prosze o rade!!
A jak Twój TŻ rozumie ten "otwarty związek"? bo dla mnie to jest tak, że każdy robi co chce i umawia się z kim chce... chyba nie miał tego na mysli?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
nie tego nie miał na mysli....chodzi mu raczje o to ze bedzie jezdził gdzie bedzie chcial nawet jak ja na to aksy nie bede miec lub np bede miala szkołe lub nie dostane wolnego z pracy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Oj, nieładnie... ja mojemu TŻ nie pozwoliłabym na takie traktowanie :/ A o wyjeździe "nieważne czy ze mną, czy beze mnie" nie byłoby mowy... :/ Jak się decyduje na narzeczeństwo to powinien wiedzieć, co to oznacza. Dzieckiem już nie jest, żeby szaleć :/
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ale On Uwaza Ze Ejstem Egoistka Mowiac Tak
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Bo na tym polega chyba narzeczeństwo, że jest się "na sznurku" zobowiązującym do tego, by myśleć o wspólnej przyszłości! Chyba nikt by nie chciałby mieć takiego męża, który chce się czasem wyrywać od żony do innych znajomych, bez niej? Ja zasadziłabym FOCHA i i jeszcze go podlewała. Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji nawet. Mógłby delikatniej powiedzieć to... :/
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Jedna krótka rada: zmień chłopaka na jakiegos normalnego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;4165852]Jedna krótka rada: zmień chłopaka na jakiegos normalnego
![]() Też bym to powiedziała ale nie znam do końca sytuacji ale najbardziej nie rozumiem jakim cudem jesteście narzeczeństwem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Może spokojnie oddaj mu pierścionek i powiedz zeby wrócił jak dorośnie do bycia Twoim mężem?
![]() EDIT: Napewno nie jesteś staroświecka! Masz prawo do szacunku i do tego by brał Cię pod uwagę w swoich planach. Ja nie wyobrażam sobie jak mozna olewać najważniejszą osobę w życiu? No chyba że koledzy są ważniejsi... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja bym tak na pewno zrobiła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
A co za bzdury z tym brakiem kasy po ślubie? Przecież wspólnotę majątkową będziecie mieli. Chyba, że z góry każe ci intercyzę podpisać.
Mnie by się bardzo przykto zrobiło, jakbym usłyszała to co ty. Mój TŻ albo by za mnie zapłacił, albo nie jechalibyśmy wcale. Widzę, że ty dla niego zamiast towarzyszką życia to jesteś kulą u nogi nie pozwalającą się "wyszaleć".
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
niestety jak narazienic sie nie zmienilo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
wiecie co ejst najgorsze to ze on mowi ze jak mi sie nie podoba to ma go rzucic..takie slowa najbardziej bola i daja ci do zrozumienia ze nie ejstes dla nikogo taka wazna jak myslalas
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
ja bym mu pewnie na przekór powiedziała,wiesz co, no problem jak tak ciagle chcesz i wyszła bo na takie cos to ja sie nie zgadzam
![]() na pewno nie jestes staroswiecka,Twój chłopak to jakis zasmarkany koleś ![]() EDIT znaczy sie narzeczony :/ kurcze,on sie tak zmienił czy zawsze taki był?? ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
to go rzuć!! po co masz sie męczyć i być z takim człowiekiem? pomyśl czy chcesz zeby twoje życie już zawsze tak wyglądało
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I w ogóle się tym dupkiem nie przejmuj. Z tego co piszesz, mogę wywnioskować, że jesteś mądrą i rozsądną dziewczyną z odpowiednio poukładanymi priorytami. Życie nauczyło Cię już odpowiedzialności za siebie i swoje decyzje. Taka dziewczyna to skarb! Ten Twój facet, to jakiś gówniarz. Chyba nie wie, na czym polega prawdziwa codzienność. Czy on sam pracuje? Czy jest nadal na garnuszku rodziców?
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
pracuje tylko w wakacje....teraz ma odłozona kase...i ma na wycieczke....ja powiedzialam ze chetnie z nim pojade na majowke..choc on wie ze krucho u mnie z kasa
![]() ![]() I jeszcze jedno...powiedziałam mu ze ja wole miec mało wspomniec ale miec tylko i wyl z nim bo to on ejst tym najwazniejszym...a on powiedzial ze nie chce spedzic nalepszych dni swojego zycie w domu bo ja nie moge gdzies jezdzic...i ze najlepiej miec wspomnienia samemu niz wogole ![]() ![]() ![]() powiedzial jeszcze takie cos" jasne bedziemy miec wspolne - siedzenie w domu" robi tak jakbysmy nigdzie nigdy nie byli ![]() A jak powiedzialam mu ze sie fest na nim rozczarowałam i ze pospieszył sie z tymi zarezcynami skoro dla niego ejst obojetne czy spedzamy czas razem czy osobno ![]() ![]() Mu juz wogole na mnie nei zalezy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Powiem jeszcze jedno..moze ja tez kiedys niebylam idealna zaborcza i zazdrosna..ale juz z tego wyrosłam ...on to we mnie zmeinil..pozbyłam sie kompleksów wszytskto dzieki niemu...a teraz takie wielkie rozczarowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
gdyby mój TŻ zachowywał się tak w stosunku do mnie to dawno już by był byłym. Wybacz, ale on po prostu nie dorósł jeszcze, na moje oko zachowuje się jak niedojrzały 14-sto latek.
Nie pozwól by Twoje życie zmarnowało się u boku takiego 'mężczyzny'
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Okropnie sie zachowuje ten twoj Tżet
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
pozwala mi na wszyztsko ja mu zreszta tez....Ale nie poejchałabym nigdzie ebz niego!! Chodzi mi głownie o ten wyjazd!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Czy widzicie tylko takie rozwiazanie?? (zostawic)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem nie powinien tak zareagować na wieśc że nie dasz rady jechac odrazu wyskoczył,powinien cie zrozumieć.A czy widzimy tylko takie rozwiazanie że zostawić sama musisz podjac decyzje my tylko mowimy za siebie co bysmy w takiej sytuacji zrobiły,decyzja należy do Ciebie zastanów sie czy do końca odpowiada ci taki tryb zycia twojego faceta,a może mu przejdzie zrozumie że źle postapił,porozmawiaj z nim jeszcze raz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
rozmawiałam ale on jest uparty i nie chce zadnych kompromisów...powiedzial ze juz nigdzie ze mna nie bedzie chcial ejzdzic ze nic nie bedzie juz planowal bo mi zawsze cos wypada i on musi siedziec skuli mnie w domu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tobie chodzi głównie o wyjazd, ale po twoich wypowiedziach nam się kreuje jego bardzo negatywny obraz. Skończonego egoisty i dzieciuch. Teraz mu takich wrażeń potrzeba, za chwilę jakichś innych ![]() Cytat:
Może się odezwie? I będziesz tak czekać znowu aż łaskę zrobi? A potem się obrazisz? To tez nie jest zbyt dojrzałe. Dla mnie sytuacja jest dosyć jednoznaczna ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Bedzie dobrze laseczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
ale ju zrozumial swoj bład....i mnie przeprosił
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.