|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
komunia w maju ...
witam, mój problem polega na tym, że w maju idę na komunię do kuzyna. mam 14/15 lat... i kompletnie nie wiem w co się ubrać... macie jakieś fotki, rady etc. ? za wszystko będę wdzięczna... szczególnie za fotki.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: komunia w maju ...
Koniczynko, przecież nie idziesz na swój ślub, a na Komunię kolegi
Na taką okazję nie potrzeba chyba jakiś specjalnych kracji. Może tylko nie idź w jeansach a wszystko będzie dobrze
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
moja kolazanka bedzie miala komunie brata. i moze powiem CI co ona kupila i co wyglada super i może też sie ubierzesz pdoobnie. Biale rurki,brazowe balerinki albo sandalki(nie wiadomo jaka pogoda bedzie),polowka w paseczki i zakiet brazowy z kapturem "od bluzy dresowej". Nie trzeba sie przeciez ubierac na Komunie bardzo oficjalnie, to nie zaden sluba pozniej wesele. Nie ubieraj przypadkiem akis bluzek na ramiaczkach krotkich spodnic a bedzie okay. Nie radze tez zakladac nie wiadomo jakich kiecek. Mozesz wygladac zwyczajnie smiesznie.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
rurki... właśnie, nie wiecie może gdzie można kupić rurki z materiału ?
są może takowe w orsay'u ? |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
kiedys byly, ale nie wiem jak teraz. zajrzyj jeszczedo vero mody,reserved i jesli w Twoim miescie jest to wskocz do uh la la.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:31.

Na taką okazję nie potrzeba chyba jakiś specjalnych kracji. Może tylko nie idź w jeansach a wszystko będzie dobrze