|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Co mi jest?
Czesc! z góry przepraszam ale naprawde nie wiedziałam gdzie ulokowac ten wątek więc zrobiłam to tutaj
od czego by tu zacząc , moze ze od niedzieli mam dziwne objawy hm zatrucia pokarmowego? sama nie wiem bo tak, pobolewa mnie glowa, na uszy choruje juz od 2 lat, brzuch mnie praktycznie nie boli, ale czuje się tak jakby mi cos siedziało w załądku w niedziele zjazłam znaczenie za duzo takich orzeszkow Nic-nacks's które sa bardzo hmm tłuste? bardzo nafaszerowane i wg. I od tamtej pory kazdego dnia zbiera mnie na wymioty, ale jeszcze nie doszło do skutku tak więc co mi jest? Czy te opoznienie moze byc spowodowane własnie tym ze moge miec to zatrucie?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Co mi jest?
Myślałam, że to wątek społeczności hipochondryczek
![]() Co na to lekarz i czemu jeszcze u niego nie byłaś?
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4 |
|
na drugie mam Irena
|
a niby czym się zatrułaś, tymi orzeszkami
weż krople żołądkowe lub miętowe, chociaż przez trzy dni powinno samo już przejść, może powinnaś zwrócić się do lekarza okres może się spóżniać z wielu powodów
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
wybieram się dopiero , myslałam ze moze samo przejdzie;p a kropelki jak najbardziej brałam
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
orzeszki sa bardzo ciężkie na żoładek - mój tato tez 2 dni pokutował po zjedzeniu takiego pudełka orzeszków.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
lekarz !!!
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
bylam
narazie mam zapisany lek, a potem jakby nie przeszło to musze zrobic test na obecnosc bakterii w załądku
|
|
|
|
|
#9 |
|
Nie depcze krokusów
|
jakie lekarstwo dostałaś?
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
lanbax
chyba dobrze przeczytałam bo wiadomo jak pani doktor pisze;d
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Hej, ze mną też jest coś dziwnego. Otóż, w weekend złapałam jakieś przeziębienie. Od soboty mam ból gardła, od niedzieli, praktycznie do wczoraj miałam gorączkę (ok 38 stopni). Byłam w poniedziałek u lekarza, dostałam Bioparox + coś do ssania, na gorączkę, itp. Nic mi nie przeszło więc poszłam dzisiaj znowu, dostałam Duomox + płyn do płukania jamy ustnej (coś a'la Tantum Verde, bo akurat TV nie było w aptece) Problem jednak polega na tym, że oprócz typowych objawów zapalenia gardła coś bolesnego zrobiło mi się na języku. Ni to opryszczka, ni to owrzodzenie, średnicy kilku mm, jakby z ropą w środku. Na początku myślałam, że może to przez ugryzienie się w język, ale po wizycie u lekarki zaczynam się bać. Zwłaszcza, że nie dość, że pytała o to czy mam partnera to jeszcze nie chciała mi powiedzieć co podejrzewa, bo na razie mam się leczyć, a "takich" chorób już nie ma. Czy ktoś miał coś podobnego??
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Wątek powinien mieć tytuł internetowe diagnozowanie na wizazu
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
a może grypa żołądkowa? Kiedyś miałam podobne objawy, przelewało mi się ze 2 czy 3 dni w żołądku ale nie miałam ani wymiotów ani biegunki.
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
aparatka1719 może to być afta, miałam na gardle i nie za przyjemne to jest ale to nic strasznego, najlepiej zrobić wymaz i jak wyjdzie jakie to bakterie to bedzie wiadomo jaki antybiotyk zastosowac ale moze nie trzeba. Przy aftach dobrze brac witamine B i kwas foliowy też nie zaszkodzi, poza tym ja żeby odkazic psikalam gardlo Oczarem Wirginijskim.
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
tak, jestem za aftą zdecydowanie.
![]() pomaga żel Sachol.
od 14 czerwca 2012 - dieta od sierpnia 2012 - na ratunek resztkom kondycji i pozostałościom po świetnym zdrowiu 95kg - 71 kg - 67kg cel: 60kg don't want nothing less cause i’m sure you’re the best.. ![]() 11.07.13r.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.

tak więc co mi jest? Czy te opoznienie moze byc spowodowane własnie tym ze moge miec to zatrucie?

narazie mam zapisany lek, a potem jakby nie przeszło to musze zrobic test na obecnosc bakterii w załądku