|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Co mi jest?
Czesc! z góry przepraszam ale naprawde nie wiedziałam gdzie ulokowac ten wątek więc zrobiłam to tutaj
od czego by tu zacząc , moze ze od niedzieli mam dziwne objawy hm zatrucia pokarmowego? sama nie wiem bo tak, pobolewa mnie glowa, na uszy choruje juz od 2 lat, brzuch mnie praktycznie nie boli, ale czuje się tak jakby mi cos siedziało w załądku w niedziele zjazłam znaczenie za duzo takich orzeszkow Nic-nacks's które sa bardzo hmm tłuste? bardzo nafaszerowane i wg. I od tamtej pory kazdego dnia zbiera mnie na wymioty, ale jeszcze nie doszło do skutku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Co mi jest?
Myślałam, że to wątek społeczności hipochondryczek
![]() Co na to lekarz i czemu jeszcze u niego nie byłaś?
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#4 |
na drugie mam Irena
|
a niby czym się zatrułaś, tymi orzeszkami
weż krople żołądkowe lub miętowe, chociaż przez trzy dni powinno samo już przejść, może powinnaś zwrócić się do lekarza okres może się spóżniać z wielu powodów
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
wybieram się dopiero , myslałam ze moze samo przejdzie;p a kropelki jak najbardziej brałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
orzeszki sa bardzo ciężkie na żoładek - mój tato tez 2 dni pokutował po zjedzeniu takiego pudełka orzeszków.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
lekarz !!!
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
bylam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nie depcze krokusów
|
jakie lekarstwo dostałaś?
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
lanbax
chyba dobrze przeczytałam bo wiadomo jak pani doktor pisze;d ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Hej, ze mną też jest coś dziwnego. Otóż, w weekend złapałam jakieś przeziębienie. Od soboty mam ból gardła, od niedzieli, praktycznie do wczoraj miałam gorączkę (ok 38 stopni). Byłam w poniedziałek u lekarza, dostałam Bioparox + coś do ssania, na gorączkę, itp. Nic mi nie przeszło więc poszłam dzisiaj znowu, dostałam Duomox + płyn do płukania jamy ustnej (coś a'la Tantum Verde, bo akurat TV nie było w aptece) Problem jednak polega na tym, że oprócz typowych objawów zapalenia gardła coś bolesnego zrobiło mi się na języku. Ni to opryszczka, ni to owrzodzenie, średnicy kilku mm, jakby z ropą w środku. Na początku myślałam, że może to przez ugryzienie się w język, ale po wizycie u lekarki zaczynam się bać. Zwłaszcza, że nie dość, że pytała o to czy mam partnera to jeszcze nie chciała mi powiedzieć co podejrzewa, bo na razie mam się leczyć, a "takich" chorób już nie ma. Czy ktoś miał coś podobnego??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Moderator
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Wątek powinien mieć tytuł internetowe diagnozowanie na wizazu
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
a może grypa żołądkowa? Kiedyś miałam podobne objawy, przelewało mi się ze 2 czy 3 dni w żołądku ale nie miałam ani wymiotów ani biegunki.
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
aparatka1719 może to być afta, miałam na gardle i nie za przyjemne to jest ale to nic strasznego, najlepiej zrobić wymaz i jak wyjdzie jakie to bakterie to bedzie wiadomo jaki antybiotyk zastosowac ale moze nie trzeba. Przy aftach dobrze brac witamine B i kwas foliowy też nie zaszkodzi, poza tym ja żeby odkazic psikalam gardlo Oczarem Wirginijskim.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
tak, jestem za aftą zdecydowanie.
![]() pomaga żel Sachol.
od 14 czerwca 2012 - dieta od sierpnia 2012 - na ratunek resztkom kondycji i pozostałościom po świetnym zdrowiu 95kg - 71 kg - 67kg cel: 60kg ![]() don't want nothing less cause i’m sure you’re the best.. ![]() 11.07.13r.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.