|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 17
|
Wosk....
Witam Was kochane dziewczynki , potrzebuje Waszej rady.Chcialam zakupic sobie wosk do wloskow , zeby sie ladnie blyszczaly i zeby ladnie uwydatnil moje pazurki . Potrzebuje Waszych opinii i bede wdzieczna za kazda pomoc w tej kwestii. Piszcie nazwe , mniej wiecej cene i rezultat....Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wosk....
ja u¿ywam sporadycznie wosku joanny
![]() ![]() poszukaj na KWC tam pewnie znajdziesz wiele opini o woskach do w³osów wiêkszo¶ci bêd±cych na rynku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 541
|
Ja by³am ogromnie zadowolona z wosku L'oreal, wprawdzie kosztuje ko³o 20z³ ale moje w³osy naprawdê po nim b³yszcza³y
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 362
|
ja mam wosk shock wavesa "wkoñczony lok" http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12494
jestem bardzo z niego zadowolona, ale trzeba oszczednie. Uzywalam go. kiedy bardzo mi sie puszy³y w³osy. WYdajny, niesamowity zapach.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 54
|
a ja powiem tak... wosk nadaje sie tylko do w³osów które s± albo normalne albo suche bo jak Ci siê choæ trochê przet³uszczaj± to lipa z tego wyjdzie... w³osy wygl±daj± nie¶wie¿o ;/
![]() |
#6 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 17
|
wiesz chodzi mi oto , zeby fajnie podkreslic te pasemka ktore chce podkreslic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.