![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() ::Tempus fugit- Karo-la kiedyś i dziś::
Czas płynie...
Obiecałam taki wątek- to zakładam. ![]() Jakoś nigdy nie uważałam się za śliczną kobietkę- jak miałam 16 lat to nie cierpiałam siebie- nie te włosy, nie te oczy,nos nie ten, cycki nie te, uda nie te, tyłek- lepiej nie mówić.. ![]() Pierwsze odkrycie kosmetyczne- tusz do rzęs. Zaraz potem- korektor- bo hormony szalały i robiły co chciały- ale jakoś pryszcze i trądzik mnie ominęły ![]() waniliowe...Cudne. No i wtedy zaczęłam prawdziwe malowanie. Pierwsze kreski to była porażka- krzywe, koślawe, nierówne..Ale się nie zrażałam ![]() Podkłady- pierwszy to była porażka- pomarańczowa maska na twarzy. Rumieńce? Plamy różu. ![]() Brwi- kiedyś wyskubałam w cieniutką kreseczkę (foto1,2klasa liceum,u góry)- jak ja się cieszę, że odrosły, uff.. ![]() ![]() Włosy- moje prawdziwe i niefarbowane( foto gdzie przytulam rzeźbę)Potem pofarbowane na czarno,a póżniej drastycznie obcięte do brody.JZ pasemkami, rude, fioletowe...Wróciłam do prawie swojego brązu. Styl- kiedyś nie miałam żadnego- szro-myszkowo-uliczny.Dzisiaj- elegancki casual z modnymi dodatkami-paski, torby, buty, kapelusze.Ale zaszaleć też potrafię- koronki, bufki,szpilki... Jestem kobietą . I nareszcie podobam się sobie-162 wzrostu, 90 kilka w biodrach, stanik C. 53 kg wagi. Rozmiar 36-38. Najważniejsze to znaleźć siebie w całym tym zgiełku- nie kopiować, nie udawać kogoś kim się nie jest. Próbujcie,nie bójcie się kolorów, eksperymentujcie i szukajcie siebie, bądźcie dla siebie lepsze, nie tylko na wiosnę ![]() Alem się rozpisała...sed fugit interea, fugit irreporible tempus
Edytowane przez karo-la Czas edycji: 2006-12-23 o 19:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ::Tempus fugit- Karo-la kiedyś i dziś::
![]() . . . . . . . . co do brwi "nitki" heh Karo-la to ty moich nitek nie widziałaś ![]() Najlepsze fotki to B&W a już "artystyczne" ![]() Myślę,że Twoja metamorfoza nie była radykalna - stopniowo z kokonka wykluwał sie motylek.......czas teraźniejszy najbardziej mi się podoba - mam na myśli Twórczość mejkapową ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Idę czytać opis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Cudne fotki i do tego jestes sliczna.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Raróg
|
Piękne zdjęcia!
![]() ![]() Co do metamorfoz - zgadzam się z Moną1978 ![]() Przepraszam, że ja tak zawsze muszę BTW - ten czarny kocio to Puszkin? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Twoja galeria zdjęć jedynie potwierdziła to, że byłaś i jesteś bardzo ładną kobietą
![]()
#7 |
Wtajemniczenie
|
mona1978- miałam takie nitki że musiałam je kredką poprawiać żeby było widać brwi
![]() ewa.nea- nigdy więcej takich włosów! na czubku miałam 3 cm- reszta dłuższa- prostować musiałam cały czas- inaczej wyglądało fatalnie. Byłąm ładna- a mnie się wydaje że lekko tandetna.. ![]() Laura2112 Pooskhin ![]() ![]()
#8 |
Rozeznanie
|
Świetne foty
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Jejku!!!Ale byłaś zawsze piekna!!!!
Metamorfoza ledwie dostrzegalna - zawsze wyglądałaś szałowo! ![]() Jedynie fryzurka sprzed 5 lat mi nie przypadła do gustu. Nie lubię takich ![]() Za to w liceum, przy basenie - cudownie tam wyglądasz ![]()
#10 | ||
Raróg
|
Cytat:
![]() Podziwiam i Twoje makijaże, i jego śliczną mordkę z fotek na oknie ![]() Ktoś już Ci proponował w innym wątku tygrysi (chyba) makijaż, to ja poproszę taki zestaw z Puszkinem ![]() ![]() Pzdr! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O rany ![]() ![]() ![]() BTW przeczytała opis i już wiem czego te twoje kreski takie idealne ![]() Brawo ![]() ![]() Coś mi się 2 x wysłało ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-04-03 o 16:59 Powód: Dubel. ;) |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
![]()
No no cos mi się wydaje że wybrałaś te zdjęcia na których najładniej wyszłaś albo poprostu zawsze, wychodzisz ładnie, w takim razie Ci zazdrosze, tez bym tak chciała, hihi zdjecia podobaja mi się wszstkie naprawde sa takie jakby prosto od fotografa. pozdrawiam .
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
strasznie mi sie podobasz w krotszych wloskach.takich jakie mialas w maju 2003.co do makijazy to wszystkie mi sie podobaja.Ty sie po prostu urodzilas z takim darem!I nigdzie nie widze koslawych kresek!
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Sliczna jestes na kazdym zdjeciu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
marta_so- ja się nie lubiłam i tak..
![]() maja55 -chciałabym mieć spowrotem tą figurę z nad basenu ![]() mona1978 kreski nadal się ćwiczą ![]() monn@ ponoć jestem fotogeniczna..jakoś specjalnie nie wybierałam- wzięłam co miałam- więcej mam u rodziców.. ![]() comilon- przy większym powiększeniu byłoby widać:P a co do włosków- nie chciało mi się już prostować, to zapuściłam ![]() Laura2112 zrobię panterkę ![]() ![]() Elfiku- a błyszczyki Bonne Bell dwukolorowe , twist- waniliowo czekoladowe to robią jeszcze?
#16 |
Zakorzenienie
|
Karola-musialabym sprawdzic-bo ja z Bonne Bell uzywam tylko blyszczykow w sztyfcie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Eh, i znów muszę zbierać szczękę z podłogi!
![]() Wdzięk z czasów licealnych nie blednie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Moderatoreska
|
Witam, ale niezle podsumowanie nam zrobilas
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Bardzo interesujący wątek. Pokazuję kawałek historii z Twojego zycia, ale ja nie bardzo wiem skąd się zrodził pomysł takiego dokumentowania się na forum.
![]() Moje zdanie jest takie, że fizycznie nie zmieniłaś się jakoś bardzo, nie ma wielkich rozbieżności między tym jak wyglądałaś w II klasie, a teraz. Podoba mi się fryzura z maja 2003 roku. Podoba mi się zdjęcie ze sztalugą i to które jest podpisane "brwi nitki" - czarno-białe. W ogóle dobrze wychodzisz na fotach. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Karola to dopiero wpedziłaś mnie w kompleksy
![]() ![]() ![]() Na koniec: Straasssszzznie mi się podoba ![]() ![]() I to pisałam Ja - zawistna i zła kobieta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
e/\/\ka, Eweska dziękuję-
![]() satine bo na samym początku byłam- a już podstwaówka to tragedia..miałam brwi prawie jak Frida Khalo ![]() Pomadko- kilka dziewczyn pytało jak ja wyglądałam wcześniej mówiąc, że nie umiałam się malować. Może te fotki mało to obrazują,ale ja mam bardzo mało zdjęć z podstawówki ![]()
#22 |
Zakorzenienie
|
Bardzo mi się ten wątek podoba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Ciezko napisac cos sensownego,bo na zdjeciach jest po prostu piekna kobieta
![]() ![]() ![]() A wiesz co mnie dziwi najbardziej??? Znam srodowisko artystow(chodzi mi o licealistow i studentow) i zawsze to byli ludzie w porosciaganych swetrach,za duzych spodniach z rulonami pod pacha,jednym slowem nielad artystyczny soba reprezentowali,a Ty Karola zawsze mialas,masz klase.To widac na zdjeciach ![]()
#24 |
Zakorzenienie
|
śliczna z Ciebie kobieta, jesteś też bardzo fotogeniczna, lubie patrzeć na Twoje fotki
![]() a zdjęcia z tego wątku - czy brwi nitki czy nie - na wszystkich wyszłać super! (Foto ze sztaluga jest the best, no i ten "zlepek" Twoich makijaży - Bajka!) Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Fotki są bardzo fajne, ja lubię takie wspominki, zwłaszcza jak są zdjęcia z poprzedniej epoki. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Jejku..Dziękuję Wam bardzo...
Yennefer- bardzo, bardzo dziękuję ![]() Sunapee -nasze towarzystwo licealne też miało porozciągane sweterki... Mój był XXL ![]() ![]() Reiuś, satine ![]() Poamdzia- czujesz czaczę? Zakładaj swoje metamorfozy, ale już! ![]()
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedynm słowem - lipa - z tego będzie. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
ee tam, twoja metamorfoza nie jest az tak radykalna, w sumie tylko długoscia włosow sie róznisz. zawsze bylas sliczna kobietka
![]() u mnie to byłby szok, ale tez zbytnio tak jak pomadka nie mam zdjec z tamtych czasow, tzn mam ale nie mam dostepu do skanera... moze kiedys ![]() ![]() a do do tych kresek...hmmm, ostatnio sie zagalopowałam strasznie i tez mi takie kreseczki wyszły...ale na szczescie (tylko w tym przypadku!!) brwi odrastaja mi dosc szybko, wiec niedługo pewnie wróca do swojego stanu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Sliczna byłaś i juuż
![]() Lubię oglądac zdjęcia i patrzeć na zamieny jakie zachodziły w wyglądzie ,a ptrzy tym jak mniemam równiez w mentalności człowieka. Zakładajcie dziewczyny swoje wątki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.