|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Prisme Libre Givenchy, kolorówka, perfumy... rozpaczliwie szukam Insolence *_*
WYMIANA CZASOWO WSTRZYMANA :/
Witam ![]() Zaczynamy ![]() Prisme Libre Givenchy odcień 2 Delicate Beige - kupione w Sephorze na początku kwietnia, pozostało około 87-90% - Pryzmy niestety niedostępne ![]() podkład Givenchy Subli'mine Sculpt Light odcień 654 Exact Vanilla - kupione razem z pryzmami, trudno mi ocenić zużycie, ale 70% z 30ml napewno jest ![]() podkład w sprayu Doirskin Airflash odcień 200 - kupiony w styczniu, zostało malutko, 10-15% tusz do rzęs w kolorze czarnym Heleny Rubinstein Lash Queen - użyty dwa razy miniaturka zapachu Lovely Prisme Givenchy - wyjściowo 5ml, raz uzyty ![]() Pure Poison wyjściowo 100ml - została resztka, 10-15ml Będę dosyć wybredna, zwłaszcza jeśli chodzi o oddanie pryzm ![]() Insolence Guerlain zimowe edycje Meteorytów Za którą z tych rzeczy oddam wiele ![]() Mogę oprócz tego dać się skusić na: jakiś fajny sypki puder, interesują mnie tylko bardzo jasne odcienie perfumy, zawsze rozważę taką propozycję ![]() Zapraszam ![]() ![]() Edytowane przez Timmy Czas edycji: 2007-05-05 o 19:08 Powód: informacja o braku pryzm w "ekwipunku" :( i wstrzymanie czasowe wymiany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Prisme Libre Givenchy, kolorówka, perfumy... rozpaczliwie szukam Insolence *_*
Timmy,
interesuja mnie pryzmy oraz miniaturka zapachu Givenchy. Poza wątkiem mam zapachy Cacharel Amor Amor, CK Euphoria oraz Rochas Alchimie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Prisme Libre Givenchy, kolorówka, perfumy... rozpaczliwie szukam Insolence *_*
Oczywiście zainteresowały mnie
Cytat:
![]() Poza wątkiem mam jeszcze ew pół flakonika Intuition Estee Lauder ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
![]()
A u mnie za sypkie pryzmy ?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=180709 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
interesują mnie Pryzmy. Mogę zrobić ewentualnie odsypkę Clinique Blended Face Powder odcień 08 Transparency Neutral
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
a może zainteresuje Cię :
1. Dolce&Gabbana - Women - 75 ml 2. Gabriella Sabatini - Temperamento 45 ml
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-05-05 o 19:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Jestem chętna na pryzmy
Oto mój watek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187131 Ewentualnie mogę zaproponować jeszcze inne zapachy lub korektor pod oczy w pisaku YSL nr 1- nowy, ewentualnie cienie Chanel- czwórki
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Opolanko i Mariolu - niestety nic
![]() Nevado, ogromne pożądanie ( ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Geoniu, baaaardzo zainteresował mnie Twój Dianthus
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Te pryzmy to jest ten jaśniejszy odcień dostępny w Polsce? Czekam na fotkę. Ja za moment też pstrykne i wstawię , zobaczysz ile zostało
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
właśnie dziś wysłałam Insolence, a w zamian intensywnie szukałam pryzm
![]() Może jakiś inny zapach Cię u mnie skusi ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Czy za pryzmy interesował by Cię: -Guerlain Les Voilettes Poudre Libre 02 Perlee,ubytek około 10-15% z 30 gram lub -Nowy puder brązujący Clarins Duo Soleil 00,jasny?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
interesują mnie Prismy
mój wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=185337 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
daigee rzeczywiście minęłyśmy się czasowo
![]() ![]() ![]() ![]() Aneto, vilandro - niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
tomamo jestem na tak z Insolence
![]() ![]() podkład Givenchy Subli'mine Sculpt light to bardziej lekki jesli chodzi o konsystencję odpowiednik zwykłego Subli'mine, 654 odpowiada kolorowi 04 tu pokazanemu http://www.sephora.fr/browse/product...tegoryId=GIVEN , najjaśniejszy z dostępnych póki co w Polsce u Givenchy. Odcień podkładu Diora numer 200 jest tu pokazany http://www.sephora.fr/browse/product...ategoryId=DIOR |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
może Cię zainteresują perf. Chanel Madmoiselle EDP 1/2 z 50ml
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
moze cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.