|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Do odwaznych swiat nalezy-moja pierwsza odsłona
Nie śmiać sie, być szczerym i krytykowąc wszystko co sie nie podoba!!
W patrząc na wasze dzieła nie powinnam siętu pokazywac, ale chociaz będe wiedziała co mam zmienic. Robiac zdjecia zauwazylam ze w niektórych miejscach an tych kolczykach drut jest nie równy a w tych zielonych "ślimacziki" sa brzydko zrobione więc jutro to wszystko poprawie, a wy piszcie jakie inne błędy zauwazyłyście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Do odwaznych swiat nalezy-moja pierwsza odsłona
Powinnaś powinnaś pokazywać. Jak na początki to całkiem dobrze Ci to wyszło. Podoba mi się w pierwszych zakończenie zamiast zwykłego loopika, jeśli popracujesz i będą te zawijaski bardziej starannie wykonane to na pewno będą rewelacja. W 2 i 3 podoba mi się że nie sięgnęłaś po gotowe bazy - koła tylko sama je zrobiłaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
no więc...
fotki trochę kiepskie, nieobrobione ![]() w tych trzecich nie wiem, jak się trzyma to zaczepienie o siebie drucików ![]() ![]() w tych pierwszych poszczególne ogniwka, które powinny się kończyć na tej samej wysokości, nie kończą się... w drugich - loopiki!! popraw je, poprostu ogniwka i powinno być dobrze ![]() ale nie zrażaj się ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Fajne na początek! Loopiki do poprawy, wg mnie powinny byc bliżej koralików i bardziej okrągłe
![]() I pokazuj wszystko koniecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.