|
Notka |
|
Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Wykonywanie usług krawieckich, kurs Warszawa, Kazimierzowska
Witam Was.
Czy słyszałyście o bezpłatnym rocznym kursie zawodowym w ZSO nr 22 na ul.Kazimierzowskiej w Warszawie? Szukam opinii na ten temat, chciałabym wziąć w nim udział, ale na forach nie ma zbyt wiele informacji... Z tych nielicznych wypowiedzi, które udało mi się znaleźć, wywnioskowałam, że kurs ten nie zawsze się odbywa ze względu na zbyt małą liczbę zainteresowanych. Mam nadzieję, że jest tu ktoś, kto brał w nim udział i może się wypowiedzieć? Jaka jest jakość nauczania, wyposażenie pracowni... oraz Wasze odczucia? Proszę o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wykonywanie usług krawieckich, kurs Warszawa, Kazimierzowska
Up.
Może jednak ktoś coś wie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
No dobrze, a może jest ktoś, kto chciałby wziąć udział w kursie? Potrzebna jest grupa 20-osobowa, mi bardzo zależy żeby ten kurs ruszył więc gorąco zachęcam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja jestem chętna więc dawajcie znać co i jak! A i nie słyszałam nigdy o tym kursie tak wracając do tematu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Właśnie coś słabo się reklamują... Chyba ja im tę darmową reklamę zrobię, żeby kurs wystartował
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Na stronie ZSO jest sporo informacji, ale dopytywałam i tak w mailach ![]() http://www.zso.edu.pl/ rekrutacja->kursy zawodowe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
No to chyba już wiem czemu jest tak mały popyt na ten kurs, mają strasznie kiepskie godziny i dni tego kursu. Niestety żeby ukończyć kurs musiałabym rzucić pracę :P
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Angielski to dla mnie akurat plus, tym bardziej, że za darmo
![]() A jeśli chodzi o godziny, w których kurs jest organizowany to ciekawi mnie, czemu akurat takie wybrali, bo to z góry skreśla większość pracujących osób. Ciekawe, czy nie można ich jakoś przesunąć, albo po prostu nie uczęszczać na zajęcia, które nas nie interesują, w końcu to tylko kurs i mają nas tam nauczyć szyć a nie sprawdzać listę obecności. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
szkoda że takie niekomfortowe godziny i dni kursu byłabym na 100 % chętna. może słyszałyście o kursie weekendowym gdzieś na terenie W-wy ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:45.