|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pomocy...
Pierwszy raz depilowałam sobie brwi sama... ale wtedy zależało mi na tym, żeby mieć przyzadzone, bo miałam takie krzaczaste i wszyscy się śmiali... a teraz żałuje, ze nie poszłam do kosmetyczki wtedy bo mam głupio wyregulowane... czy kosmetyczka by mi to zmieniła??? Jak to zmienić??
Bogowie nam zazdroszczą.Zazdroszczą nam śmiertelności. Bo każda chwila może być dla nas ostatnia. Wszystko jest piękniejsze,bo jesteśmy skazani na zagładę. Nigdy nie będziesz śliczniejsza niż w tej chwili. Już nigdy nie będziemy w tym samym miejscu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
![]()
wiesz co.. to raczej nie bylo zbyt madre zeby sobie samemu i to 1 raz robic bez zadnego doswiadczenia. Kosmetyczka by sie toba zajela ale teraz? niewiem w jakim sa stanie ale wydaje mi sie ze i tak powinnas isc do niej. Wyrowna i doprowadzi do ladu; powie co zrobilas zle oraz najlepiej wypytaj kosmetyczke o rady na przyszlosc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomocy...
Jeśli bardzo mocno wyregulowałaś to lepiej je zostawić w spokoju i nic już nie poprawiać, tylko czekać aż odrosną. W tym czasie smaruj je olejkiem rycynowym. Jak odrosną koniecznie idź do kosmetyczki.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.