|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Randka-co wypada, co nie.
Witajcie! Przeglądając forum, zaczęłam zastanawiać się nad tym, co wypada, a co nie wypada na pierwszej randce. Próbowałam znaleźć taki temat w wyszukiwarce, ale chyba jeszcze takiego nie ma
. Piszcie co według Was wypada a co nie wypada na pierwszej randce, później kolejnej i kolejnej .
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Randka-co wypada, co nie.
Witam
Tak sobie myśle że trafiłam na odpowiedni wątek dlatego że niedługo wybieram się na pierwszą randkę z kimś niedawno poznanym i nasuwa się pytanie na co można sobie pozwolić to oczywiście zależy od zasad jakimi się kierujemy, ja osobiście nie jestem za całowaniem ani nazwijmy to bliższym kontaktem cielesnym bo normalnie faceta nie znam i nawet gdyby była nie wiem jaka chemia już na pierwszej randce to takie rzeczy odpadają. A jak jest u was dziewuszki ? pozdrawiam
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Wypada - to co Ty/facet uważasz za stosowne
Nie wypada - to co TY/facet uważasz ze niestosowne Popadając w skrajności - nie musicie się całować lub trzymać za ręce, ale możesz iść z nim do łóżka. Nie lubie określenia randka, wolę - spotkanie. |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Na pierwszej randce nie rozmawiaj o swoim byłym
.
|
|
#5 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i trach-całowanie na pierwszej randce nastąpiło ale nie żałuję także nie ma reguły.... oboje chcieliśmy już....w tym momencie....więc tak też zrobiliśmy
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
szczerze...uwazam, ze przede wszystkim nie nalezy sie upijac i robic z siebie w zwiazku z tym debila, bo to mimo wszystko glupio wyjsc na idiotke na pierwszej randce.
mimo to...moj TZ i ja na pierwszej randce zalalismy sie wlasnie jak wyzej wspomniane dwa debile. wyszlo to przypadkowo. nie ze uznalismy, ze chcemy sie upic. i mimo ze wyszlismy przed soba na debili i tak nam wyszlo jak ma wyjsc, to wyjdzie. niezaleznie od tego na jakiego kto wyjdzie debila
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Na plotkowe.
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
nie lubię trzymać się jakiś zasad.
jestem naturalna i pozwalam sobie na to na co czuję że mogę. Zresztą moja ostatnia randka z nowo poznanym chłopakiem wcale nie przebiegała pomyślnie a teraz jestem z nim 4miesiąc
Marzę, rozmyślam, wspominam Chodzę po błękitnych nadziejach mojego życia Leżę na miękkich pragnieniach miłości Dotykam krawędzi mojej wolności Życie płynie, a ja siedzę w windzie mojego życia I czekam na kolejne przystanki Do szczególnych mojemu życiu nadziei |
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
mie rozmawiac o pogodzie
|
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Na pierwszej randce - zwlaszcze z kim 'nieznanym' trzeba wybadac kolesia
![]() Czyli : jesli randka w ciemno a facet gnom kazemy zamowic sobie w knajpie mineralna, z torby i ciuchow tworzymi miedzy nim a soba mur chinski. Dodajemy takze ze sie nam spieszy, pozujemy na zblazowana ksiezniczke sromiczke i spadamy w czasie krotkim. Mozemy tez dodac 'wez idz za mna jakies 2 metry albo przede mna bo nie chce zeby cie widzieli ze mna moi znajomi' Gwarantuje ze nastapi po tym przy kolesiu masochiscie najwyzej jeden telefon przy takim z godnoscia wcale ![]() Jesli koles cudny - strzelamy miny, opowiadamy interesujace histerie i ogolnie gramy slodka niesmiala nieco ![]() A powaznie - co wypada? wszystko zazwyczaj wychodzi w praniu. Z moim mezem calowalismy sie jak szaleni na pierwszej randce. I nikt o sobie nie myslal 'ale ona latwa' 'ale on ***aka' |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem , czy chłopak byłby zachwycony opowieściami o byłym typu : "No wiesz ... bo mój Pimpuś bardzo lubił grać w szachy ... i nosił bluzy w niebieskim kolorze ... a na obiad gotował mi zupe pomidorową ... a na deser obowiązkowo sernik ... tak bardzo za Nim tęsknie ... To co , może zagramy partyjke ? "
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam w ogole jestem z tych co uwazaja ze gadanie o bylych zbedne jest w zwiazku. Jak juz zycie zmusi to mozna cos tam szepnac ale napierniczanie non stop przy kazdej okazji 'Franek to lubil paczki i mial dlugiego' dobijajace jest.
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
hmmm, nie wiem....
może nie wypada się macać na pierwszej randce? Cytat:
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=sbenO...elated&search=
W sieci znalazłam takie rady,przyznaje,że całkiem trafne |
|
|
|
|
#16 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co do rozmów o byłych to zgadzam się całkowicie z hecate. Można coś ewentualnie wspomnieć, ale zagłębiać się w temat... |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.

.
.

to oczywiście zależy od zasad jakimi się kierujemy, ja osobiście nie jestem za całowaniem ani nazwijmy to bliższym kontaktem cielesnym
bo normalnie faceta nie znam i nawet gdyby była nie wiem jaka chemia już na pierwszej randce to takie rzeczy odpadają. A jak jest u was dziewuszki ? pozdrawiam 

hehe