|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Nabial, bialko, wapń
Czy jedzac produkty typu: kefir, jogurt naturalny, to pomoże mi to schudnac?
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Nabial, bialko, wapń
Jejku tyle na tym forum można się dowiedziec,ze nie trzeba zadawać takich pytań.To pytanie jest banalne wręcz.Jeżeli będziesz piła kefir i inne produkty które wymienilaś i do tego objadała się wszystkim innym co popadnie to nie wiem co Ci to da.Jezeli będziesz tylko piła i jadła to co wymienilaś to nie wiem ile wytrzymasz.a jezeli chodzi Ci o to żeby wprowadzić coś mądrego do swojej diety,co przy okazji by pomogło Ci schudnać to poczytaj wątki na tym forum.Dziewczyny opisują tu mase zdrowych posiłków,produktów wartościowych itp,sama się ucze wielu rzeczy od nich.
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nabial, bialko, wapń
Wiaterku - spokojnie
![]() Cytat:
W białko bogate są np. pierś z kurczaka/ryby/serki wiejskie/twarogi itd. Białko jest bardzo pomocne, ale jak już Wiatr zauważyła liczy się cały bilans, na nic odpowiednia ilość białka, gdy inne elementy zawodzą. Na redukcji 2g na kg masy ciała białka.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.