|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Mam maski prof. do włosków, chce krem pod oczka :)
Witam Wszyskich,
Mam na wymiankę: - L'oreal Profess. Intense Repair maska 500ml - została prawie połowa LECI DO BIAŁEJ MAŁPECZKI - Alfaparf maseczka Nutri Seduction Luxury z kaszmirem 150ml - zostalo ok połowy, może ciut więcej. - Matrix biolage odżywka do wlosów suchych i zniszczonych (wzmacniająca), butla 1000ml, zostało powyżej połowy. - Allwaves serum do końcówek włoskow, pskikniete może ze 2 razy. - Końcówke kryształkow Renee, raczej jako gratis, bo zostało ok 1,5cm na spodzie ![]() Wymienię się chętnie na krem pod oczy, mocno odżywiający i przeciwzmarszczowy dla osoby ok 30ki.
Edytowane przez ank@ Czas edycji: 2007-07-04 o 21:31 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam maski prof. do włosków, chce krem pod oczka :)
Mam krem Inositol Vegetal Yves Rocher,ale używany(tubeczka z końcówką,nie słoiczek ).Ma dobre opinie na KWC.
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15597 Ciężko powiedzieć ile go jeszcze zostało,raczej mniej jak połowa,ale jest niesamowicie wydajny.Zrobię fotkę jesli zechcesz.Pojemność nowego to 15ml. Mam jeszcze jakieś próbki kremów pod oczy min Dermiki(chyba jest w wątku) i poszukam to napisze dokładniej,jesli będziesz zainteresowana. Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2007-07-04 o 10:54 |
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Zielona, jakbyś sprawdziła dokładnieile tego kremu zostało, możesz? Bo jak mniej niz połowa, to kurcze ciut mało
Mam też pytanko czym byłabyś zainteresowana z moich rzeczy? |
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, mam krem pod oczy Eris Y&U, wg mnie świetny, sama używam, są oceny w KWC, 25 ml (w sklepie opakowanie ma 15 ml) , z tym że preparat jest w próbkach (kupione, nie otrzymane...)
długa data ważności.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja zawsze wyciskam probki do szklanego słoiczka
Mam nawet taki szklany po kremie Clinique, gdybyś jednak była zainteresowana...
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie potrafię powiedzieć czy jest dużo mniej jak połowa,napewno w tych płaskich miejscach teżjest krem.Próbki mam takie jak na fotce i dodatkowo mogłabym dodać odlewkę,przełożoną do takiego pojemniczka z Sephory(chyba o pojemności 5ml-wysokość 2cm,szerokość około 3cm) żelu do powiek i pod oczy ze świetlikiem i herbatą Flosleku,świetny do zmęczonych oczu pracą przed komputerem. Interesowałaby mnie któraś z tych oprócz alfaparfu,chętnie mniejsza pojemność,czyli odlewka. |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dorotko, a możesz mi podesłac linka do Twojego wątku, bo kurcze nie mogę znaleźć... ... aaa, sorrki , znalazłam Twój wątek! Dorotko niestety nie widzę nic dla siebie. Potrzebuję stricte kremu pod oczy, ewntualnie do twarzy LRP jeszcze dałabym się naciągnąć Ale nie chcę się wymieniać na kosmetyki których nie porzebuję na 100%
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
a może:
Avon Solutions, Advanced Eye Perfector (Żel pod oczy z peptydami) = połowa KWC - http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=6226 mam jeszcze cos w próbkach pod oczka
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Może u mnie coś ?
Mam też nowy krem Lirene lub Soraya, może też AA, musiałabym sprawdzić. Ewentualnie poszukam czegoś innego ale to troszkę później, jak będę mogła się dostać do szafki
|
|
#14 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chętnie wymienię na co-tam chcesz... Mogę dołożyć końcówkę kryształków Renee B albo ok pół opakowania Goldwella fluidu z jedwabiem http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=6406 (nie odlewka) |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Titinko, bardzo dziekuję, ale kosmetyki z Avonu mnie pare razy uczuliły i generalnie sie ich boję. Może innym razem. |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
Do cery normalnej i suchej z efektem matującym
(kiedys byl znany jako 60 spf, teraz ta wersja nazywa się 50+) Stojąca tubka 50 ml, krem, a nie fluid.Filtrow mam zapas, a wlosy wolają o pomstę do nieba. Wazny do konca 2008 lub 2009 roku-w domu sprawdzę. |
|
|
|
|
#23 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- L'oreal Profess. Intense Repair maska 500ml - została prawie połowa - Alfaparf maseczka Nutri Seduction Luxury z kaszmirem 150ml - zostalo ok połowy, może ciut więcej. Albo L'oreal i Goldwell, może coś sobie dobierzesz jeśli to za dużo ? mam jeszcze jakieś kremy poza wątkiem
|
|
|
#24 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Małpeczko zgadzam się na Loreal + Alfaparf, lub na Loreal + Goldwell, za nowy Vichy. Który zestaw wolisz
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co byś polecała ?
|
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
|
Aniu , jesteś zainteresowana kremem LRP z wysokimi filtrami , chetnie wymienię na kosmetyki do wosów
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
Lola, Sylwia, kurcze tak w zasadzie nie szukam filtrów. Raczej po prostu przeciwzmarchowych, mocno nawilżających kremów pod oczka i do buzi - (najchętniej LRP lub VICHY, bo te mam wytestowane i sprawdzone)
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() podaj adres na priv
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.

długa data ważności.