|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
*___oddam Fatale szukam Hypnose*___
jak w tytule, tusz dostalam na gwiazdke,uzylam go dwa razy a wlasciwie probowalam uzyc, niestety uczulil mnie choc efekt jest spektakularny, wymienie tylko na hypnose o podobnym zuzyciu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *___oddam Fatale szukam Hypnose*___
ja mam hypnose uzywam ood 23.12 wiec jest prawie nowy mam pudełko, tusz jest czarny, kupiony w sephora, a czy ty mozesz zagwarantowac ze twoj tusz tez jest orginalny-sorry ze sie tak dopytuje, ale sam wiesz ile jest podrobek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
podrobek fatale jeszcze nie widzialam bo z tego co mi wiadomo zlodzieje z nowosciami nie sa do przodu, moge podac kod z opakowania, dostalam jako prezent w duzym pudelku wraz z plynem do demakijazu bi facil oraz mini kredka a o paragon glupio sie dopytywac prezentodawce ;-)
mysle,ze ocena w przekupkach mowi za siebie, wymienialam glownie kosmetyki i to zwykle z wysokiej polki, raczej smieszne by bylo z mojej strony oferowac komus podrobke, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Ja kupilam hypnose tydzien temu,uzylam 2-3 razy i jesli twoja oferta jest nadal aktualna to chetnie sie z Toba zamienie.Tusz jest w 100% orginalny nam jeszcze pudeleczko,kupiony w irlandii,ale w sobote bede juz w polsce.Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
nie wiem czy cie zainteresuje ale mam miniaturke hypnose uzywana tylko 1 raz ale to za malo moglabym cos dolozyc moze skusisz na aksamitna maske do ciala dr ireny eris moze jakies perfumy? np emocion pierre cardin z 50ml zostalo jakies 20ml
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
z racji ,ze watek zostal odkopany , a tusz otwarty byl w grudniu oswiadczam,ze po tylu miesiacach zapewne stracil swiezosc i w zwiazku z tym watek jest nieaktualny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
jesli tusz byl otwierany tylko kilka razy a potem sobie przelezal to ja jestem chetna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
moim zdaniem tusz mozna by bylo uratowac tzw musialabys umyc szczoteczke i dodac do opakowania jakiegos zwyklego kremu np nivea albo troche wody tak wlasnie zaleca lancome moja mama tak robi i tusz potem jest super nawet jak jest zaschniety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.