|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Chanel i Bourjois
Witam
mam do wymiany: róż do policzków Bourjois kolor nr 32 Ambre d`or błyszczyk Chanel Levres Scintillantes kolor Volage najbardziej interesują mnie różę do policzków, rozświetlacze, bronzery, sypkie pudry,perfumy ale jestem otwarta na inne propozycje Zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Hej
![]() Jestem zainteresowana błyszczykiem Chanel, zapraszam do mojego wątku ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=180709 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chanel i Bourjois
Cytat:
![]() no więc jestem zainteresowana: - Burberry London(nowe) ok 80/100ml Dior Pure Poison Elixir 50ml bez kilku psików. - Stella Rose Absolute - ok 26/30ml w kartoniku - Escada Island Kiss 95/100ml w kartoniku. - tester 100ml Rose Essentielle Bvlgari w pudełku testerowym ,2 razy psiknięty. - Miami Glow 30ml ,produkt bez korka (zgubiłam) malutkie zużycie widoczne na zdjęciu. - J.Lo Love At first Glow 50ml w kartoniku ,flakonik bez zawieszki,zużycie malutkie. a z kolorówki -róż w postaci pryzm prasowanych Givenchy w kolorze 05 Smiling Brown ,kilka razy użyty, zużycie znikome - Dior 1 Couleur Powder Mono Eyeshadow (z najnowszej kolekcji) 005 Icy White - raz użyty (zastanawiam się jeszcze dlatego wymienię tylko na coś supe - cienie Dior 5 Couleurs w kolorze 290 Sweet Illusion ,tester w przezroczystym plastikowym opakowaniu ,1 raz użyty ,zużycie znikome. - błyszczyk Givenchy Pop Gloss - tester - 6ml - kolor 451 Fizz Peach ,minimalne zużycie - ok 5 razy użyty - róż shimmering tones powder Clinique - potocznie zwany ,,szachownicą'' ![]() ![]() Różu można używać również jako cieni do powiek musisz teraz sama wybrać co byś chciała za ten błyszczyk oddać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Czy twój błyszczyk był używany? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Także do usłyszenia! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
hmm a jaki to kolor tego chanela
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=188448
Może coś u mnie?
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Możesz obejrzeć go na allegro.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.