|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Szukam kosmetyków, krzycz jeśli coś masz!! ;) Mam ponad 200 rzeczy na wymiankę!
Poszukuję następujących kosmetyków:
W zamian na wymianę mam ponad 200 rzeczy z mojego wątku na ciuchlandi jednak znajdują sie tam nie tylko ubrania, także wiele innych ciekawych rzeczy! Zapraszam! Żel pod prysznic NIVEA zielony Pomadka NIVEA różowa Żel do golenia Gilette Woda po goleniu NIVEA takie białe opakowanie Kremy NIVEA Waciki do demakijażu Spirytus salicylowy kosmetyczny Dezodorant Energy fresk NIVEA Mleczko ogórkowe Ziaja Balsam do ciała Johnsons Mleczko Nivea body niebieskie opakowanie Sól do kąpieli Kremy do rąk Kremy do stóp Jedwab do włosów Odżywka pantin pro v do kręconych włosów Oczyszczający tonik Clear and clean Oliwka Patyczki do uszu Tampony pozdrawiam, agussa
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szukam kosmetyków, krzycz jeśli coś masz!! ;) Mam ponad 200 rzeczy na wymiankę!
z chęcią przygarnę!
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szukam kosmetyków, krzycz jeśli coś masz!! ;) Mam ponad 200 rzeczy na wymiankę!
up
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.

Żel pod prysznic NIVEA zielony