|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Zielona...
Witajcie Wizażanki
Od razu przepraszam jeśli zamieściłam mój post nie w tym dziale co powinnam, ale jestem nowa i dopiero wdrażam się w ten jakże ciekawy portal ![]() Chciałam zapytać Was jako doświadczone Przekupki o Targowisko: Ciuchlandia... Otóż chciałabym wystawić kilka swoich ciuszków, ale nie bardzo wiem jak to zrobić Na razie skumałam tylko tyle, że chcąc pokazać swoje ciuszki na wymianę zakłada się swój wątek, do którego wrzuca się fotki z serwera... O to come on? Hm, prosicie żeby odpowiadać w Waszym wątku... Czy to dlatego, że jest wygodniej Wam szukać ciuszków na wymianę? A co to jest ta biała lista? Czyżby przeciwieństwo czarnej? ![]() Same widzicie jaka jestem zielona ![]() Od razu przyznaję, że idea jest bardzo fajna ![]() W związku z tym będę Wam wdzięczna za odpowiedź i wskazówki Pozdrawiam cieplutko... |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zielona...
Tak, zeby się wymieniać musisz założyć swój wątek, do którego wrzucasz opisy ciuszków i zdjecia, które wrzucasz na wizaż (zakładając wątek i pisząc posty (w zaawansowanych opcach) masz taka funkcję, jak dołącz załączniki., szukasz je na dysku i akceptujesz (nie jest to trudne, metodą dedukcji dasz radę
).Przede wszystkim przeczytaj regulamin targowiska - znajduje się on w podwieszonych wątkach (tych pierwszych na każdej stronie). Whish lista (nie white) - to lista rzeczy, których poszukujemy najpilniej i najchętniej się na nie wymienimy. Odpowiadamy w swoich wątkach dlatego, żeby nie subskrybowac na maila mnóstwa wątków, w których piszemy, a mamy zasubskrybowany tylko swój jeden własny (przynajmniej ja tak robię), poza tym nie musimy szukać po czyimś wątku odpowiedzi na nasze pytanie (zwłaszcza, że posty na targowisku pojawiaja sie z dużą częstotliwoscią), tylko widzimy je u siebie ![]() To chyba tyle... |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.

A co to jest ta biała lista? Czyżby przeciwieństwo czarnej? 

).