|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
pare pytan o samoopalacz!
czesc!
mam pytanko do dziewczyn które przedluzają oplenizne samoopalaczami : 1. jak czesto nakladacie samoopalacz? [czy 1 raz w tyg wystarczy jeśli dodatkowo co drugi dzien smaruje sie balsamem brazującym?] 2. jak uniknąc tego zeby samoopalacz nie schodzil w postaci plam... no wiecie - po pewnym czasie pojawiają sie smugi i czasami nawet mocnym peelindiem trudno to usunąc! 3. jaki polecacie, najlepiej w kremie i nie za drogi ,tylko zeby efekt byl widoczny [cos jak soraya do ciemnej karnacji] moze znacie cos lepszego od sorai a w zblizonej cenie? 4. aha no i ręce! nawet jak sie staram to czesto odbijaja mi sie plamy ![]() ![]() 5. czy myslicie ze lepiej bedzie sie samoopalacz rozprowadzal na oliwce do ciala? no to tyle! plis,bede wdzieczna jak mi odpowiecie! papapa! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: pare pytan o samoopalacz!
Nie smaruje całego ciała samoopalaczem tylko twarz a i tak blado wyglądam, więc raczej w moim przypadku chodzi mi o zdrowszy dla oka kolor cery
![]() ![]() ![]() Co do ciała to dwa razy w tygodniu wsmarowuję w nie balsam brązujący i tu podobnie robie jak w przypadku buzi. Peeling zwykły i potem balsam też procedura jest stosowana przed snem ![]() ![]() ![]() Ja do buzi używam samoopalacza Vichy, ale jak mówiłam tylko jedna warstwę ![]() Pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.