|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
pare pytan o samoopalacz!
czesc!
mam pytanko do dziewczyn które przedluzają oplenizne samoopalaczami : 1. jak czesto nakladacie samoopalacz? [czy 1 raz w tyg wystarczy jeśli dodatkowo co drugi dzien smaruje sie balsamem brazującym?] 2. jak uniknąc tego zeby samoopalacz nie schodzil w postaci plam... no wiecie - po pewnym czasie pojawiają sie smugi i czasami nawet mocnym peelindiem trudno to usunąc! 3. jaki polecacie, najlepiej w kremie i nie za drogi ,tylko zeby efekt byl widoczny [cos jak soraya do ciemnej karnacji] moze znacie cos lepszego od sorai a w zblizonej cenie? 4. aha no i ręce! nawet jak sie staram to czesto odbijaja mi sie plamy 5. czy myslicie ze lepiej bedzie sie samoopalacz rozprowadzal na oliwce do ciala? no to tyle! plis,bede wdzieczna jak mi odpowiecie! papapa! |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Re: pare pytan o samoopalacz!
Nie smaruje całego ciała samoopalaczem tylko twarz a i tak blado wyglądam, więc raczej w moim przypadku chodzi mi o zdrowszy dla oka kolor cery
Co do ciała to dwa razy w tygodniu wsmarowuję w nie balsam brązujący i tu podobnie robie jak w przypadku buzi. Peeling zwykły i potem balsam też procedura jest stosowana przed snem Ja do buzi używam samoopalacza Vichy, ale jak mówiłam tylko jedna warstwę Pozdrawiam
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.

"