|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Fotopuzzle
Chciałam zrobić prezent przyjacielowi:
A mianowicie znalazłam w necie ofertę firmy,która wykonuje puzzle ze zdjęcia (które oczywiscie zainteresowana osoba musi przysłać).Cena jest w granicach 30-40zł. Jak myślicie czy to dobry pomysł?Może ktoś już korzystał z tego typu usług? Wklejam link do jednej z firm, która oferuje fotopuzzle: http://www.photo-puzzles.pl/index.ph...98bb6903da6505 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Fotopuzzle
up!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Re: Fotopuzzle
Widzialam taka oferte w naszym zakladzie fotograficznym i sama zastanawialam sie na zrobieniem prezentu synowi
![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Fotopuzzle
Z okazji Dnia Dziecka chcę zamówić córce takie puzzle. Przeglądałam oferty na allegro i szukałam w googlach. Znalazłam takie puzzle na stronie Empiku, ale mają bardzo ubogi opis. Napisałam do nich, żeby mi napisali jak pakują puzzle. Cena dużych puzzli to 19.99 zł. Mogę odebrać je osobiście, więc odpadają koszty za przesyłkę.
http://empikfoto.pl/index.php?m=fotogadzety&g=802 Czy ktoś zamawiał takie fotopuzzle w Empiku lub w innym miejscu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Dot.: Fotopuzzle
Ja dostałam takie puzzle w prezencie ślubnym od znajomych. Mają wymiar ok 60x80
są kolażem zdjęć na których jestem ja i mój tz ![]() To naprawdę świetny pomysł na prezent. Wiem ,ze puzzle te zostały zamówione za naszą południowa granicą bo u nas nie było wtedy tak dużych (3 lata temu) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ogólnie puzzli takich nie wiedzialam w rzeczywistosci,jedynie w necie,ale wydaje mi sie to fajnym pomyslem na prezent ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Empik jeszcze mi nie odpowiedział. Ja też widziałam takie puzzle tylko w necie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fotopuzzle
w Gdańsku robią jakieś fotopuzzle w centrum kopiowania D&K. jedno centrum jest w Madisonie a drugie w Manhattanie... a może warto popytwać o fotografów??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Postanowiłam zamówić na allegro. Wczoraj zalicytowałam, a rano juz miałam super projekt, który bardzo mi sie spodobał. Ciekawe jak te puzzle będą wyglądały. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
i co,jak tam puzzle,zadowolona jestes z zakupu?
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dostałam te puzzle, ale nie jestem zadowolona.
Format jest mniejszy niż A4 i puzzle są za ciemne w stosunku do zdjęcia, które wyslałam oraz papier na których sa wykonane jest bardzo cienki. Zglosiłam to sprzedawcy, a on, że jak się obcina puzzle, to wychodzą mniejsze (na aukcji nie było takiej informacji), a kolory nie będą takie same jak na zdjęciu, bo to inna technika. Ja to rozumiem, ale drzewa na puzzlach są brązowe, a nie zielone. Napisałam mu co o tym myslę, ale on już nie odpisał. Zastanawiam się nad komentarzem jaki mu wystawić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
o to szkoda, mialam nadzieje,ze wyjdą fajne bo tez chcialam kiedys zamówic taki bajer komuś w prezencie,ale jestes juz drugą osobą od której słyszę o tym nienaturalnych kolorach, wiec nie wiem czy to ma sens.
dzieki za informacje. pozdrawiam
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.