|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Stroik
dziewczyny, czy macie foto jakichs stroikow? nap. w szkle, z kwiatami, ze swieczka, z roslinkami wodnymi? jak mozna wykorzystac przezroczysta kule lub wazon? albo plaski talerz...?
![]()
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Stroik
ooo przyłączam się do pytania, mam taką duża szklana kulę i myślę właśnie o zmianie dekoracji w niej.
obecnie dno kuli mam wysypane kawą w ziarenkach i w środku ustawione 3 kawowe świeczki w różnych wysokościach. zdjęcia niestety brak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
ja zrobilam kiedys tak: kule wypelnilam kamykami, muszlami, woda, a na sciankach przykleilam kolorowe ryby window art
![]() mozna tez w taka kule z woda powkladac same lebki swiezych kwiatow. np. rumiankow
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
![]()
Myślę,że coś się spodoba
![]() Edytowane przez espresso9 Czas edycji: 2007-06-03 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ja widziałam taka kule z roślinka. Ziemia w kuli była obłozona kolorowymi szkiełkami(tak ze ziemi nie bylo praktycznie widac). Na srodku byly posadzone przebisniegi, pozniej zonkile. Kwitki nie wystawału poza krawędz kuli. W sumie to bardzo fajnie wyglądało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.