|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Studia
Mam prośbę wypiszcie studia na które mogę składać papiery jeśli bd zdawać maturę z polskiego
matematyki angielskiego i może z chemii (poziom nie ważny). Z góry dziękuje za wszystkie pomocne odpowiedzi Edytowane przez Karolcia1522 Czas edycji: 2010-08-27 o 17:49 |
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Studia
a dlaczego sama nie wybierzesz kierunku który cie interesuje? chcesz studiowac cokolwiek?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Wypisywanie kierunków byłoby bez sensu, bo jest ich bardzo dużo.
Polecam tę stronę. ![]() http://www.tropiciel.maturzysty.pl/
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Właśnie chodzi o to że nie wiem co chce studiować ale wiem z czym dam sobie rade na maturze.
Z takich studiów, na które można składać papiery ( z takimi przedmiotami ) to interesują mnie np. Analityka medyczna, ochrona środowiska, chemia, ale nie wiem jakie są jeszcze a zanim się na coś zdecyduje wole mieć duży wybór żeby później nie żałować wyboru i żeby był on przemyślany. ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- BeaS - Dziękuje za stronkę bardzo pomocna, byłam na różnych ale na tą nie natrafiłam
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma za co. Sama z niej korzystałam, aby znaleźć wyjście awaryjne. Na szczęście nie przydała mi się.
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba ze wybierzesz kierunek który nie jest oblegany
|
|
|
#7 |
|
DOMator
|
A może byś poświęciła kilka godzin na przejrzenie informatorów? Dlaczego mielibyśmy robić to za ciebie?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Może nie idź na studia, skoro nie wiesz, po co
. Tylko miejsce zajmiesz komuś, kto chce studiować.
|
|
|
|
|
#9 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
a skąd my mamy wiedzieć na jakie kierunki dostaniesz się z takimi przedmiotami na maturze skoro na KAŻDEJ uczelni jest INACZEJ? i nikt nie powie ci na 100% co możesz studiować?
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
A sama nie możesz poszukać informacji na stronach różnych uczelni? Dlaczego mamy Cie wyręczać i ich dla Ciebie szukać? Bo Ci się nie chce?
![]() Nie sądzę, żeby wizażanki znały wymagania wszystkich uczelni na wszystkich kierunkach...
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
w kazdym miescie na kazdej uczelni i na kazdym kierunku licza sie inne przedmioty i roznie traktowany jest poziom ktory zdajesz, czemu sama nie poszukasz na stronach uczelni , nie pojmuje takich ludzi, najlepiej siedziec a inni niech wszystko zrobia za mnie, no bez przesady troche wysilku .
`Mój wymiankowy Zapraszam. ODPISUJCIE U MNIE !https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=287610 `Jeśli któraś z was ma ksiązke TORI SPELLING - "STORI TELLING" bardzo prosze wejdż w watek poniżej ! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288532 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.

chyba ze wybierzesz kierunek który nie jest oblegany

. Tylko miejsce zajmiesz komuś, kto chce studiować.

Zapraszam. ODPISUJCIE U MNIE