![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Bardzo proszę o pomoc, radę
Potrzebuję pomocy. Czy jeżeli mój chłopak "doszedl" a ja dotknełam potem jego "narządu" z resztkami spermy a potem poszłam do toalety i załatwiając się zapomniałam przyed wycieraniem umyć ręki z resztek to jest mozliwe żebym zaszła w ciąże? nie doszło do stosunku, lekko dotknełam się tam ręką którą dotykałam jego spermy. Prosze o pomoc, bo nie wiem czy jest mozliwe zeby miec takiego pecha i nie robiac niczego zajsc w ciąże.
Przeprasza, że piszę o tym tutaj, ale siedze od tygodnia na internecie i na każdej stornie napisane jest coś innego. Dodam że spóźnia mi się okres, robiłam test ciązowy w dzien planowanej miesiączki iwyszedł negatywny, robiony był 3tyogodnie po "stosunku" o ile można to ta nazwać. Proszę o pomoc! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Bardzo proszę o pomoc, radę
Tak, jest możliwe a nawet powiem więcej - prawdopodobieństwo ciąży duże, w te pędy do ginekologa. Spokojnych 9 mcy życzę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
bliźniaki będą
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
jejku na prawdę? ja mam dopiero 17lat, nie chcę dziecka. nawet nie współżyłam z chłopakiem, zapomniałam tylko umyć rąk i juz dziecko? na prawdę? a jeżeli test robiłam w dzien okresu planowanego i wyszedł wynik negastywny, jednak okresu dalej brak to to jest pewne że jestem w ciąży???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
No cóż, czasem zdarza się, że testy zawodzą, zrób za kilka dni kolejny a już powinno być widać 2 kreski.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
to jest tak bardzo prawdodpodobne że jestem w ciąży? czemu? przecież nie doszło do współżycia, ja tylko lekko się tam dotknełam podcierając się po porannej toalecie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
No ale widzisz, plemniki są silne, w końcu dążą tylko do jednego - do zapłodnienia komórki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
jest możliwe że dwa dni po okresie miałam dni płodne?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Koleżanka zaszła z 3 dzieckiem dzień po.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
jakoś trudno mi w to uwierzyć. błagam jeżeli robi sobie pani żarty to niech pani przestanie, ja się na prawde strasznie boję a nikt z mojego otoczenia nie wie czy cos takieo w ogóle jest możliwe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
A wystraszyłaś się?
To dobrze. I zanim zabierzesz się za rzeczy, o których pojęcia nie masz - doczytaj. Seks jest fajny, ale ma dawać przyjemność a nie ciągłe schizy. Okres ci się spóźnia ze stresu, nie z ciąży, palec NIE służy do zapłodnienia. Idź do gina po tabletki albo używajcie prezerwatyw, skoro nie chcecie mieć dzieci. A koleżanka naprawdę zaszła dzień po ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Szajajaba
![]() ![]() Zapewnie w ciąży nie jesteś. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Karinio, pierwszy raz tak podle
![]() Ale... może następnym razem pomyśli? może zainwestuje w antykoncepcję? Bo to wątek z cyklu "spuścił się we mnie ale mówi że przy pierwszym razie nie można zajść". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Nie, prezerwatywa była. Kiedy ją zdjął ja dotknełam jako "krocza" potem poszłam siku i wycierając się zapomniałam że ręki nie umyłam z resztek spermy. Więc nie są to pytania w stylu takim jak mówiła Pani. Zabawne to to nie było ani trochę, ponieważ do teraz myślę o tym cały czas i płakać nie mogę przestać. Moja wina to nie była, tzn.była ponieważ nie umyłam ręki i tylko to. I weszłam tutaj żeby się zapytać bo ludzie piszą różne rzeczy i pierwsza osoba już sobie ze mnie żart zrobiła, miło. Nastepnym razem radziła bym tak nie robić bo nie wiesz jak twoje niby żart mogą się skończyć. Tak się składa, że jestem chora i każdy OGROMNY tak jak teraz stres to krok coraz bliżej do spędzenie całego życia na WÓZKU INWALIDZKIM, więc dziękuję Pani bardzo...
---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- A teraz jeżeli może Pani powiedzieć to jak w końcu jest? Mogę od czegoś takiego zajść w ciążę? Bo widzę ze jest Pani bardzo doświadczona jeżeli tak się wypowiada. Jest to możliwe? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36367662]Karinio, pierwszy raz tak podle
![]() Ale... może następnym razem pomyśli? może zainwestuje w antykoncepcję? Bo to wątek z cyklu "spuścił się we mnie ale mówi że przy pierwszym razie nie można zajść".[/QUOTE] Szaja zmieniła taktykę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A na poważnie, doucz się i nie strasz i obwiniaj ludzi, że źle się czujesz. Amen. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
To nie rób rzeczy, które mogą Ci później ten stres zafundować - skoro brak Ci elementarnej wiedzy to zwyczajnie zaczekaj z seksem i tego typu czynnościami do trzydziestki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
plemnik nie terminator, piczki z błoną dziewiczą nie pokona. Śpij spokojnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
za to Wy wyróżniacie się wiedzą jak mało kto bo nie ma to jak siedzieć na internecie i odpisywać na posty zadane przez obcych ludzi. to chyba świadczy o was i o tym, że nie macie swojego życia
![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- +błony dziewiczej już nie mam więc z odpowiedzią nie trafiłaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to po ch*j piszesz tu? Chcesz odpowiedzi a za chwile skaczesz, że siedzimy na necie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
bo wiem że siedzą tu tak znudzeni życiem ludzie, że odpowiadają na pytania kazdego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyno, najpierw prosisz o pomoc i udzielenie odpowiedzi, a potem jeszcze naskakujesz na osoby, które Ci tej odpowiedzi udzielają... To może się zastanów czego oczekujesz...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
a czemu miałabym nie naskakiwać to jest forum na którym jak mi się wydawało odpowiada się zgodnie z prawdą a nie robi z ludzi żarty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo ja np. nie zaszłam przez palce z papierem toaletowym, musieliśmy się bardzo postarać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
HAHAHAHAAHAHAHAHAHA!!!! Jaki żart udany, o ja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a nas już nie słuchaj, bo widocznie my jak coś pieprzniemy, to jak jeleń w paśnik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
o Matko dziecko nie bierz się za coś o czym pojęcia nie masz :/
---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- HOPE cudna jesteś :P ![]()
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A swoją drogą, masz 17 lat i pytasz o coś, co powinnaś wiedzieć już dawno (nie mówię, że z doświadczenia, ale z czystej wiedzy podręcznikowej) - to jakaś prowokacja? Nie powinnaś się brać za coś, o czym nie masz zielonego pojęcia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zacytowalam w razie jakby co ![]() Wiec po pierwsze skoro uprawiasz sex licz sie z prawdopodobienstwem zajscia w ciaze bo tak wlasnie dzieci powstaja, skoro to robisz a potem sie stresujesz to sama narazasz sie na niebezpieczenstwo wiec nie pierdziel farmazonow ze Szaja na cos Cie narazila! Bo sama sobie to zrobilas I jeszcze jedno piszesz ze nic nie robilas to niby po co byla mu prezerwatywa??? Nawet z prezerwatywa mozna zajsc.... Wiesz jaki jest najlepszy srodek anty?? Srodek du*y wiec moze sprobuj w ten sposob bo widac do normalnego stosunku nie doroslas. I skoro uwazasz ze nie mamy zycia tylko tu siedzimy to po co prosilas nas o pomoc?? Hope i Szaja ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.