|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
żakiecik PUll & bear ważne!
Dziewcyzny czy któraś z Was widziała w Pull&Bear ten oto żakiecik ? Ile on kosztuje teraz na wyprzedaży ? Opłaca się kupować na allegro ?
http://www.allegro.pl/item387069900_...iecik_r_s.html Ostatnio miałam ten sam problem, Zobacyzłam na Allegro u tego Sprzedawcy śliczny musztardowy sweterek z Bershki za 70 zł. Pojechałam do Manufaktury, a tam ten sweterek jest za 25 zł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: żakiecik PUll & bear ważne!
Nie znam tej firmy, ale żakiecik bardzo mi sie podoba. Cena rzec można dość wygórowana, ale nie jestem w stanie Ci powiedzieć ile może ona wynosić u sprzedawcy. Czasem widziałam podobne w zwykłych sklepach na mieście. Coś ok. 75-110 zł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Byłam wczoraj i nie widziałam takiego (może po prostu nie zauważyłam), ale na pewno nie jest wart 130zł.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Na pewno się nie opłaca
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
trochę drogawo
![]() u mnie w sklepac zwykłych mozna taki kupic za 60 -70 zł
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
kosztowal 99 zl jakis miesiac temu. u nas w Bydgoszczy nie widzialam go juz w ogole na sklepie, chyba ze przeoczylam, wiec na wyprzedaz nie zdazyl trafic
btw ten zakiecik miala na sobie jedna z grajacych aktorek w serialu "teraz albo nigdy" w ktoryms odcinku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Byłam wczoraj w P&B.
Niestety w sklepie żakietu nie widziałam. Ale od razu Ci powiem ze nie opłaca sie kupowac go na allegro. Sam żakiecik jest piekny, ale nie uwazam ze wart jest aż tyle. Notorycznie widze jak sprzedajacy na allegro podkręcają ceny takich marek jak , Bershka, H&M , Stradivarius czy wspomniany P&B, żerujac że tych sklepów jest niewiele, i nie kazdy moze sie zorientować w cenach ciuchów. Sama widziałam na allegro torbe ze stardivariusa za 109 zł w sklepie na przecenie kosztowała 39. Reasumując, bo sie rozpisałam, ja bym go nie kupowała. Podobne znajdziesz też w innych markach, na stragankach też tego pełno ( tylko tu jakosć pewnie gorsza). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sama raz chyba się złapałam na haczyk, kupiłam koszulkę z Bershki za 39,90 na All, a w rzeczywistości chyba kosztowała mniej. Mimo to, jestem bardzo zadowolona z zakupu, zresztą do najbliższej Bershki mam 80 km ![]() Ja bym podarowała sobie ten żakiet, chyba, że bardzo Ci na nim zależy i jesteś w stanie wydać taką kwotę, choć moim zdaniem nie warto.
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
cholera drogi....
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.