|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Parę kosmetyków:) Zapraszam
Witam serdecznie!
Pierwszy raz piszę w tym wątku więc jeśli coś będzie nie tak to dajcie znać ![]() Przejrzałam swoją szufladę z kosmetykami i doszłam do wniosku,że niektórych już nie używam.. ![]() ![]() Oto lista: 1. Perfumy Yves Rocher zapach Vanille Bourbon pojemność 20 ml- zużyłam 1/3- są bardzo intensywne, zapach wanili czuć cały dzień ![]() ![]() ![]() 2. Perfumy Oriflame zapach life Circle pojemność 50ml- zostało 4/5 na oko ![]() 3. kredka do powiek 2 w 1 Avonu Duplicity kolor Rich Violet- nieużywana ![]() 4. konturówka do ust Avonu Glimmerstick kolor Rich Ginger- nieużywana ![]() 5. szminka w sztyfcie Avon kolor Mouve Ice- nieużywałam, jednak przy otwarciu lekko uszkodziłam ![]() ![]() 6. Cień do powiek MATRIX INGLOT odcień 308- fiolet z brokatem ( śliczny ale ile można mieć tych fioletów;P)- użyty tylko raz 7. Cień Joko- kolor brązowy z brokatem- użyłam raz czy dwa nawet nie pamiętam skąd go mam.. ![]() 8. róż z pędzelkiem 003 IN BLOOM- dość jasny, świecący- użyty parę razy 9. Cienie firmy PACO Carlo di Roma ( na bank przeterminowane ale spróbowałam i można ich jeszcze używać)- kolor 001 Jet Black( jasny róż) i fiolet- oba użyte parę razy ![]() ![]() 10. błyszczyki nieużywane chyba kiedyś kupione w GC ale głowy nie dam ![]() ![]() 11. szminka Avon kolor Charming jakaś data 13.09.01 nie używana, jeśli którąś z was interesuje przeterminowana to zapraszam ![]() 12. Jagodowy żel oczyszczający do mycia twarzy Oriflame 150ml- użyty raz. termin ważności nieprzekroczony-rezerwacja 13. balsam do ciała Oriflame 250ml nowy 14. kolorowa bluzeczka Oriflame- taki w sumie zieloon żółty kawałek materiału- postaram się wkleić zdjęcie ![]() Jeśli macie jakieś pytania to piszcie ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez AnkaWawa Czas edycji: 2007-06-04 o 07:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Parę kosmetyków:) Zapraszam
Witaj byłabym chetna na perfumy YR mogę oddac Oriflame Fire albo jakąś odlewkę perfum i to co w moich watkach
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
12. Jagodowy żel oczyszczający do mycia twarzy Oriflame 150ml- użyty raz. termin ważności nieprzekroczony
14. kolorowa bluzeczka Oriflame- taki w sumie zieloon żółty kawałek materiału- postaram się wkleić zdjęcie typowo letnia dla dość szczupłej dziewczyny< jakbym mogła prosić o wymiary i zdjęcie ![]() i czy znajdziesz coś u mnie
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mam teraz 2 nowe tusze, więc któryś mogę oddać, jednak tylko za coś fajnego ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie?
Który balsam Oriflame masz na wymianę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
6. Cień do powiek MATRIX INGLOT odcień 308- fiolet z brokatem ( śliczny ale ile można mieć tych fioletów;P)- użyty tylko raz ?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Lea, przykro mi ale nie znalazłam u Ciebie nic co mnie interesuje. Pozdrawiam
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
kochana, nie masz nic co by mnie interesowało..przykro mi, Pozdrawiam
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() szerokość na górze 18 cm szerokość na dole 47 cm długość 49 cm pasek na górze długość 93 cm pasek na dole 170 cm
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
![]()
wklejam linki bluzki oriflame, bluzki cropp town, balsamu oriflame
![]() http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...e50c2cc87.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...86e52a8d8.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...db94e45f3.html
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.