|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wiosenno-letnie porządki!
Witam wszystkie wizażanki
![]() Mam do oddania trochę zbędnych kosmetyków. Chętnie wymieniłabym się na coś, co mogła by mi się przydać ![]() Kolorówka: * lakier do poznakci Inglot kolor miedziany nr.43 (raz używany) * szminka Maybelline Pink Shimmer (jasny pastelowy róż) (około 3/4) * błyszczyk do ust Sephora Girls brzoskwiniowy w kulce (używany kilka razy) * błyszczyk Avon Color Trend w kólce z brokatem (około 3/4 opakowania) * szminka Avon Color Trend z brokatem kolr Flash (około 3/4) * błyszczyki Avon Color Tend Pretty in Pink w pudełeczku (dwa kolory: jeden jasny brzoskwiniowy perłowy, drugi jasny róż) (prawie nowe) * błyszczyk Avon Color Trend w kulce o pięknym zapachu Cherry (3/4) * cień do powiek w pędzelku szarobłękitny Dior (z wymiany) Pielęgnacja: * żel do mycia ciała Sephora o zapachu waniliowym (prawie nowy) * masło do ciała Dax czekoladowe (użyte raz!) * pomadka ochronna do ust Neutrogena (używana raz) * pomadka ochronna do ust Nivea Sweet Melon (używa kilka razy) * balsam do ust Inglot kwadratowy Vanilla (używany raz) * śródziemnomorski krem do ciała oraz żel kąpielowy z oliwką Avon (około 1/2 opakowania) * mgiełka do ciała Avon wanilia i mleczko sojowe (nowa!) * migdałowy balsam do ciała Avon Naturals (2/3 buteleczki 250 ml) * dezodorant w sztyfcie Fa waniliowy (użyty raz) * chłodzący żel do nóg i stóp Oriflame (nowy!) Włosy: * odżywka do włosów zniszczonych suszeniem i modelowaniem Sunsilk odbudowa i pielęgnacja (około 1/2 opakowania 200 ml) * odżywka rewitalizująca color care Dave do włosów rozjaśnianych (około 1/2 opakowania 200 ml) Inne: * zalotka (użyta raz)
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiosenno-letnie porządki!
Może u mnie coś za:
* żel do mycia ciała Sephora o zapachu waniliowym (prawie nowy) * masło do ciała Dax czekoladowe (użyte raz!) ![]()
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Karolinka, Scarlet23 niestety nic nie znalazłam
![]() Nikita, szczerze mówiąc nie szukam niczego konkretnego. Aneczka, u Ciebie spodaobały mi się: maseczka Oriflame o zapachu toffi, Smackers oraz peeling migdałowy.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
* odżywka do włosów zniszczonych suszeniem i modelowaniem Sunsilk odbudowa i pielęgnacja (około 1/2 opakowania 200 ml) * odżywka rewitalizująca color care Dave do włosów rozjaśnianych (około 1/2 opakowania 200 ml) * zalotka (użyta raz) ?
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś za masło do ciała i żel do stóp?
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Ok ja chętnie oddam Ci te rzeczy
![]() * żel do mycia ciała Sephora o zapachu waniliowym (prawie nowy) * masło do ciała Dax czekoladowe (użyte raz!) czy coś jeszcze chcesz dobrać?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:29.