|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Szukam !!!! :) dam wiele za....:
Poszukuję:
~ letnich tunik ~ rurek (najchętniej czarnych) ~ balerinek (r. 38-39) ~ bucików na obcasie, koturnie... ~ spódniczek ~ bluzek letnich (najlepiej long'ów) ~ biżuterię (najbardziej ługie wiszące kolczyki i korale...ale nie tylko) ~ torebki ~ czarne bikini ~ japonki (ale nie sportowe) kosmetyki: ~ puder sypki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ~ wszelkie próbki i kosmetyki marki Vichy ~ róż do policzków ~ dobrych kosmetyków do włosów (zarówno pielęgnacyjnych jak i do utrwalania) inne: ~steper ~lokówka (ale z grubą koncówką, nie ta standardową) poza tym wciąż coś przybywa... ![]() ![]() ![]() proszę odpisywać w moim wątku ![]() Pozdrawiam!
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dot.: Szukam !!!! :) dam wiele za....:
Podobają mi się te rybaczki
http://img129.imageshack.us/my.php?i...sc04635kd3.jpg Mogłabyś zmierzyć je w pasie? W swoim wątku na wymianę mam teraz prawie same krótkie kolczyki, ale mogłabym przygotować dla Ciebie jakieś dłuższe; mój blog, na którym możesz pooglądać przykładowe: www.zielonejoliwki.blog.onet.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam !!!! :) dam wiele za....:
mam u siebie spódniczki, perfumy Britney Spears, róż w kulkach i dużo torebek. może coś ci się spodoba. a za coś z mojej listy mogę też oddać długie wiszące kolczyki
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.