|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
jaki krem do twarzy po solarium???
jakiego kremu najlepiej uzywac po solarium aby skora byla odpowiednio nawilzona???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: jaki krem do twarzy po solarium???
Według mnie bardzo dobrze sprawdza się zwykła nivea lub ziaja masło kakaowe (który na dodatek ślicznie pachnie...)
Chodząc na solarium nie powinno się także używać kosmetyków z dodatkiem alkoholu, złuszczających, mocnych specyfików antytrądzikowych itp... Bo to jeszcze bardziej podrażni cerę (która i tak jest nieźle podrażniona po solarce)
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jaki krem do twarzy po solarium???
dokladnie nivea ale ta soft...ja uzywam tez z avonu rich moinsture... ( z serii care)
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
jakie solarium
najczesciej chodze do solarium na osiedlu . w ogole odwiedzam 2 salony ... SŁONECZKO i SOLARIUM . w słoneczku daja "okularki" a w SOLARIUM nie daja . cholera , podajcie mi jeszcze jakies Solaria w warszawie gdzie daja okularki . buzka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:42.