|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jaką proponujecie mi fryzurkę?![]() Zacznę od tego, ze już prawie dwa lata nie robiłam nic z włosami. Odkąd urodziłam synka to normalnie zapusciłam sie niesamowicie. Ciagle ta sama fryzura, powiedziałabym nawet, ze jej brak. Nie moge juz na siebie patrzeć, zarosłam już niemiłosiernie. Włosy mam długie, ale całkowicie brak im wyrazu, przytłaczają mnie bardzo. Wcale sie nie układaja, no i wogólne sa bleee. Wygladam poprostu jak wiedzma ![]() ![]() P.S. A z boku to już tak maksymalnie tragicznie wygladaja... ![]() Dzieki za pomoc!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jaką proponujecie mi fryzurkę?
moze cos z tych fryzurek? mysle ze powinnas ladnie wycieniowac wlosy wokol twarzy i skrocic je co zaokragli twarz i popros wizazanki o dopasowanie fryzurki w photoshopie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
![]() Bardzo podoba mi sie ta pierwsza fryzurka. Ale skrócic aby zaokraglic twarz??? Ale ja mam okragla ![]() P.S. A gdzie mam poprosić o to. Przepraszam, ale to moje pierwsze kroki na tym forum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Możesz poprosić na metamorfozach!Rzeczywiści e ta pierwsza by Ci pasowała!
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Czekam na inne propozycje...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Wedlug mnie jestes sliczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:28.