|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Złoto
nowiutki makijaż, troszk emalo widac, szczegolnie kreske na dolnej powiece ale robilam co moglam ;/
kosmetyki ![]() ![]() a wiec podklad - revlon cienie - jakies bez nazwy tusz - oriflame błyszczyk - oriflame taki jakis nowy toffie eee roz - avon no to chyba na tyle ![]() Edytowane przez Julia91 Czas edycji: 2007-06-27 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Złoto
Witaj!
Cień ma bardzo ładny kolor, brakuje mi jednak jakiegoś zdecydowanego, mocniejszego akcentu.W zewnętrznym kąciku oku, ciemniejszy brąz, albo czarna kreska?Poza tym mocnej wytuszowane rzęsy ![]() Masz bardzo ładną, gładką buzię ![]() Aha, wpisz nazwy kosmetyków w pierwszym poście.Czekam na kolejne Twoje makijaże ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
zgadzam sie z sweet_21 w sprawie rzęs - z daleka wyglądają tak jakby byly wogóle niepomalowane. możesz je troszkę bardziej pogrubić
![]() dodałabym jeszcze np. ciemnobrązową kreskę przy rzęsach na górnej powiece. ale ogólnie jest super ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Na górnych powiekach brakuje mi kreseczek czy też smużki ciemniejszego cienia tuż nad samymi rzęsami no i oczywiście mocniejszego wytuszowania rzęs. Dół fajnie podkreślony tylko kreseczki są nieco przydługie.
Poza tym ładnie ale tusz koniecznie do wymiany! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
zgadzam sie z dziewczynami,wiecej tuszu i jakis mocniejszy akcent i bedzie git
![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() masz sliczna cere ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Mnie się raczej nie podoba złoty cień do zielonych oczu, no chyba, że w połączeniu z jakimiś innymi kolorkami. Bo tak jak teraz jest monotonnie i bez wyrazu. No i zgadzam się z dziewczynami, ze tam na górze za mało się dzieje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Kolorek pasuje mi do Twoich oczów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Zgodze się z resztą wizażanek - ładny cień ale słabo wytuszowane rzęsy - Twoje oczy nie przyciągają tak uwagi jakby mogły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Brakuje mocniejszego akcentu na powiece-zarówno kreski jak i ciemniejszego cienia do modelowania powieki, no i cień osypał się na rzęsy. Powieka dolna-nie jest źle, aczkolwiek ciemniejszy cień za daleko wyciągnięty, natomiast jasnego jest za dużo w wew kącikach. Rzęsy do mocniejszego wytuszowania.
Ogólnie nie jest źle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
dla mnie jest to prezentacja cienia, a nie pelny makijaz
![]() jednak kolor jest bardzo interesujacy i ladnie sie zlewa z Twoim typem urody
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale kombinuj, kombinuj, coraz ładniej jest. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Płasko dosyć to wygląda, ale to przez brak mocniejszego akcentu, tak jak pisały dziewczyny. Ogólnie fajny kolorek , ładna cera
![]()
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:33.