|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Badanie ginekologiczne a ciąża..?
Witajcie kochani, trochę obserwuje co się tu dzieje, czytam Wasze komentarze, problemy , a że sama mam problem postawowiłam 'wyjść z cienia' z nadzieją,że ktoś mi coś doradzi
![]() Od 2 tygodni obserwuje u siebie takie dość dziwne objawy,przeraźliwie bolą mnie piersi,czuje dziwne skurcze w podbrzuszu, i mam wrażenie że jest opuchnięty.Generalnie samopoczucie do bani, zawroty głowy etc. Poszłam więc do gina, który stwierdził, że mam stan zapalny i drożdżyce.Przepisał jakies cholernie drogie antybiotyki,i po tygodniu stosowania nic nie daly, objawy jakie były takie są ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Badanie ginekologiczne a ciąża..?
Jeżeli to byłby sam początek ciązy to o jakim ty płodzie mówisz? 2mm? Oczywiście, że lekarz nie wykrywa ciąży przy badaniu ginekologicznym. Robi się to tylko przez test, a później przez USG. Kup w aptece test i zrób.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hm, masz rację ale czekać do dnia spodziewanej miesiączki? chyba nie prawda? lepiej od razu, bo jedne z tych tabletek są zakazane podczas ciąży
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
mysle ze sa pewne objawy ciazy do wykrycia podczas zwyklego badania ginekol.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Robiłam testy ale oba wyszły nieprawidłowo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.