![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Wymienię WISH Choparda
NIEAKTUALNE
Dokładka - Gucci Eau de Perfum - 30 ml ubytek ok. 2-3 ml Woda perfumowana - 75 ml,ubytek ok. 20 ml Wymienię na jakiś fajny letni zapach. Oddam też Cerruti Image Woman -ok. 20/50 ml w pudełeczku. Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2007-05-27 o 17:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię WISH Choparda
A może za Wisha skusisz się na Gianfranco Ferre EDP? 50 ml psiknięte góra 10 razy, kartonik.
Podaję linka do tych perfum: http://www.lumiere.pl/product_info.p...owo------.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Zaciekawił mnie ten zapach. Czy możesz mi coś jeszcze o nim napisać.
Może jest trochę podobny ( w stylu) jakiegoś bardziej popularnego zapachu,bo niestety po składzie nie potrafie sobie wyobrazić jak pachnie. Jest ciężki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Hmm, muszę przyznać, że nie jestem dobra w opisywaniu zapachów... Ferre nie kojarzy mi się z niczym, co znam. Jest taki średni- nie ciężki i nie lekki, czuć w nim kwiaty i trochę wanilii. Pięknie się rozwija na skórzei w ciągu noszenia nabiera takiej jakby głębi. Ciężko mi go opisać, najlepiej, gdybyś mogła sprawdzić w perfumerii, by się przekonać co to takiego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
hej moze nadal bys byla zainteresowana lacosta?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Mam do wymiany:
noa cacharel 30ml bez 2-3ml lacoste touch of spring 30/50ml chopard wish Wish Turquoise Diamond 30mlbez 1-2 ml jest kartonik ok 10ml dolce vity i leau par kenzo pojemnosci podałam mniej wiecej bo aktualnie jestem w pracy - jesli cokolwiek cie zainteresuje to sprawdzę dokładnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
mam ultraviolet paco rabane nowy 2 dni temu kupiony ale nie za bardzo chce go wymienic zreszta jest go wiecej niz twojego bo 80ml niczego innego nie szukasz niz perfum?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczegóły w moim wątku ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Droga E, zaciekawił mnie u Ciebie Guerlain Terracota Sunset Celebration .Oddałabyś go za Wish? Z bronzerów mogę Ci jeszcze zaproponować bardzo fajny produkt Kanebo Instant Natural Golden Glow uV ( Gel) -Deep Bronze. Tuba ma 50 ml .Myślę,że zużyłam 35-40 %.Góra, ale prawdopodobnie jednak mniej bo używałam tego po kropli tylko na poliki.
Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2007-05-24 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Gosiu, ja muszę używać brązerów w kamieniu do modelowania, mojej wielkiej jak Sahara, paszczy i jest to dla mnie kosmetyk niezbędny
![]() ![]() A ten żel Kanebo oddałabyś za coś innego? ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Ten gel Kanebo to chyba nie jest do modelowania twarzy, nie ma go na KWC niestety.Wg. mnie ma on zastąpić fluid. Daje naturalny,lekko opalony wygląd. Pewnie sprawdzi się latem ,gdy będzie gorąco i podkłady spływają z twarzy.
Nie chciałam go wymieniać, tylko Twój puderek mnie nakręcił.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.