|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ile Tego ????????????
robimy przyjęcie na 40 i tyle też mamy butelek wódki(oczywiście policzyliśmy-
mniej ludzi pije bo są przecież dzieci i dziadkowie którzy nie mogą) no ale mam problem z winem i napojami ile butelek wina?myślałam ze tylko 7 bo przecież jest wódka a kto jej nie chce to 1-2 lampi wina starczą? no i jak mam liczyć napoje może po litrze na łebka bo to przecież ma być jaki ś napój gazow niegazow i sok i woda kompletnie nie mam pojęcia a ślub już 16.06.2007 POMOCY!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ile Tego ????????????
Jeśli dobrze pamietam to tak:
![]() -mamy jedną butelkę wódki na głowe (wódka przypalanka, kokosowa, cytrynowa,miodowa) -wody mineralne, soki, napoje po 1 litr na głowe -kawa, herbata jest nieograniczona (przeważnie malo kto ją pije-my robimy wesele w lecie w sierpniu, więc w upalną pogodę pewnie każdy będzie miał pragnienie łyknąć coś zimniejszego) Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ile Tego ????????????
My liczymy po litrze wodki na glowe + kilka "zapasowych". Nie dlatego ze goscie duzo pija, ale dlatego ze bierzemy pod uwage jeszcze poprawiny, jakies ewentualne bramy no i to ze zazwyczaj u nas nie daje sie ciasta, a wlasnie weselna wodke po weselu kazdej rodzinie
![]() ![]() ![]() Ale jak tak mysle.. to gdybym nie pila wodki a mialabym pic wino, to 1-2 lampki na cala impreze by mi raczej nie starczyly. Tyle to ja sobie wieczorem do ksiazki wypijam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.