![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Dlaczego lubicie (?) karmić trolla?
Tak się zastanawiam.... jak w tytule.....
tutaj wątek przykładowy http://www.wizaz.pl/forum/showthread...15#post4609015 Po co pisać cokolwiek? ![]() ![]() Po co marnować te kilka sekund, żeby odpisać (i nie daj Boże kilka sekund bonusowych na sprawdzanie ortografii ![]() edit: specjalnie nie odpisałam tam, uważam, że powinnyśmy bezwzględnie olewać tego typu wątki, niech spadają na dalsze strony a kiedyś tam ktoś je usunie. Przecież się da! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dlaczego lubicie (?) karmić trolla?
Wlaśnie to jest zjawisko, którego ja kompletnie nie rozumiem... Zazwyczaj w tego typu watkach wywiazują sie jakieś bezsensowne dyskusje, off topy, zbiorowa głupawka...
Też nie pojmuje po co karmić trolla i tracić czas na odpowiadanie w takich wątkach ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Jak widzę taki wątek to aż mnie ręce świerzbią aby coś napisać
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ines uff czyli ktoś jeszcze umie się powstrzymac
![]() ja wiem, mnie też ![]() Trolla się na forum nie przegada można tylko olać albo zbanować. w realnym świecie można mu narobić wstydu przed innymi, ale tutaj nie da rady. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Owszem, takie wątki z reguły kończą się zbiorową, bezsensowną głupawką (nawet jak twórca tematu dostaje bana) - i dlatego nie zwykłam w nich cokolwiek pisać; bo mnie nie kręci wdawanie się w gry półsłówek. Ale przyznaję - czasem i mnie ręce świerzbią, jak np. dzisiaj...
Czy to od razu zjazd poziomu? Uważam, że zbiorowe głupawki są całkiem zdrowe i niegroźne. A czy strata czasu - no cóż, każdy robi ze swoim czasem, co chce ![]()
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po co w takich wątkach cokolwiek pisać ![]() Ktoś ma tylko niezłą zabawę (do czasu of kors ) kosztem Wizażanek-a ja nie lubię,gdy ktoś ze mnie sobie cyrk robi. Więc pozostaję przy rzuceniu okiem . A troll z tego wątku (z linka) ,to nieżle został podpasiony ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
rozrywka po prostu. a głupawka i niski poziom? nie wszystko musi być takie poważne. pewnie w większości to zabijanie czasu właśnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-z kim przestajesz ,takim się stajesz Bo troll i jego wypowiedzi-swoją drogą. Ale wypowiedzi niektórych osób też pozostawiają wiele do życzenia ![]() Czy trollowaty wątek usprawiedliwa wycieczki odnośnie inteligencji ,czy ortografii ? Żadnym usprawiedliwieniem nie powinno być,że te wypowiedzi dotyczą trolla.
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
nie mam co robic, to pisze.
czasem te watki sa tak durne ze nie bylabym soba gdybym tego nie skomentowala. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
mnie bardziej niż głupawka z prezentowanego wątku zniesmaczyły wypowiedzi dziewczyn w wątku o ckm-ie i sandruni.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Chciałabym zaznaczyć, że nie atakuję dziewczyn, które się tam wypowiadały, tamtego wątku nawet już nie otworzę, bo i po co
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Pomyślcie sobie jak głupio by się czuł autor przytoczonego tu wątku, gdyby nie dostał ani jednej odpowiedzi
![]() Ale jak już jedna osoba zacznie, to wiadomo, że na tym się nie skończy. Ja na takie wątki nie odpowiadam i nawet mnie nie korci. Przyznaję jednak, że chęć mam napisać, gdy widzę błędy ort., albo stylistyczne, albo znaczeniowe, albo... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Taki watek jak podany w poscie na poczatku poprostu smieszy mnie ,jest zalosny i tyle ale to ,ze napisze w ni cos to nie znaczy ,ze jestesm taka jak ten autor i jego poziom prezentuje.Czasem to zabicie czasu ,nuda a czasem rece swierzbia ,zeby napisac to i owo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z pierwszą częścią Twojego postu zgadzam się w całej rozciągłości. Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale zgadzam sie z werstą, zniesmaczaja raczej wypowiedzi w watkach tzw. normalnych i poważnych. Tam to dopiero można się naczytać kto jest kim i co mysli. Dla mnie nie do zapomnienia sa wątki o górnikach i o starszych ludziach. Całkiem inaczej zaczęłam po nich patrzeć na wizaż... edycja: Ja sobie czasmi uczestniczę w głupawkach. Zeby się posmiać. Czasami takie perełki humoru się tam pojawiają... ![]() I zdaję sobie sprawę, ze wypowiadając sie i w takich głupawkach i w poważnych wątkach poddaję się pod osąd innych wizażanek. I one (tak jak ja na podstawie ich wypowiedzi buduje sobie jakiś ich obraz) także buduja sobie mój obraz... Jakikolwiek by był.
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do trollowych wątków - czasem coś nadukam, czasem omijam. Dzisiaj się śmiałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
..
Edytowane przez katzet Czas edycji: 2014-05-14 o 22:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
nie bulwersują mnie te zbiorowe głupawki tak bardzo, jak niektóre wypowiedzi w tzw. poważnych wątkach, jak to dziewczyny pisały.
ale czasem irytują mnie takie wątki, w których wszyscy robią sobie głupią zabawę - nie potrafię wyjaśnić czemu, tak po prostu jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam i mam nadzieje, ze wiele Wizażanek przeczyta Twoj watek i tez zacznie olewac trolle ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Ale jak można się dobrze bawić w wątku, gdzie autor używa takeigo słownictwa jak w tym przykładzie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie karmienie trolla szybciej by go uśmierciło, ale jak widzę po wątkach taka sytuacja następuje dopiero,gdy główny bohater dostaje bana na stałe.Pewnie gdyby nie było reakcji ze strony modów, zabawa trwalaby dalej, niektórzy jako bierni użytkownicy bacznie by sie przypatrywali rozmowie i śmiali w samotności, drudzy zawzięcie reagowali na każde słowo trolla, a on ucieszony z popularności jaki osiągnął jego wątek nie przestawał obsypywać swoimi mądrościami. Trzeba przyznać, że rzadko który wątek czyta jednoczeście trzydzieści pare osób ![]() Aaaa zapomniałam dodać, teraz sezon letni, wakacyjny to dobry sezon dla trolli ... (tj Pan Z.) ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
Ja czasami pisze w taki trollowatych wątkach,a czemu dla zabawy,nie bądzmy tacy ą,ę/poważni,zresztą zabawić się czasami trzeba.Nie lubie sztywnego towrzycha.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Wg. mnie to jest proste, jeżeli nie lubicie kiedy powstają tu takie trollowate wątki to nic w nich nie piszcie. Po pewnym czasie ludzie je zakładający dadzą sobie spokój, bo oni właśnie na taki odzew liczą. Jeżeli chcecie napadu trolli to róbmy zbiorowe głupawki.
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.