|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
adidas, oceanic, dax...
To mój debiut na forum.
Oto lista moich kosmetyków do wymiany: 1. ADIDAS Sensual Instinct, eau de toilette 50 ml; nowy w kartoniku użyty raz w celu sprawdzenia zapachu 2. OCEANIC AA Help, krem nawilżający 50 ml, nowy, folia 3. OCEANIC AA Help, mleczko do demakijażu 200 ml; zostało ok. 80% 4. BIELENDA Cold Stop, krem rozgrzewający do stóp 75 ml; użyty może 3 razy 5. DAX COSMETIX, Ideal Body pump-bust up, specjalistyczny koncentrat do powiększania u ujędrniania biustu 100 ml; zostało ok. 30% - do wypróbowania 6. AVON Color Trend, glitter mascara, brokatowy tusz do rzęs w odcieniach granatu, użyty raz 7. CD DEO ZERSTAUBER wasserlilie, dezodorant pielęgnacyjny 75 ml, użyty raz (ważnosć grudzień 2007!) 8. EMERALD BAY, Toasted Twister delicious bronzing coctail, saszetka z kremem do opalania na solarium z samoopalaczem - 15 ml a oprócz parę próbek: Yves Rocher, Bio Specific Contour yeux apaisant decongestionnant, 2x 1 ml La Roche - Posay, Effeclar, Gel moussant purifiant 7 ml La Roche - Posay, Effeclar K, Soin renovation peux grasses 2x 3 ml Ziaja, pielęgnacja słoneczna, szampon + odżywka 7 ml Sunsilk: 1-minutowa maseczka, włosy zniszczone suszeniem i modelowaniem 10 ml lekkie mleczko zwiększające objętość włosów 10 ml Oto czego szukam w zamian: Oceanic odżywka do rzęs Avon, Pur blanca Adidas, floral dream woda toaletowa kosmetyczna avon nail experts oceanis mleczko do mycia ciała z kakao oraz kosmetyki avene do cery suchej/naczynkowej oraz bioderma sensibio w każdej postaci (próbki) jestem otwarta także na inne propozycję, chętnie przyjmę kosmetyki dla wrażliwców ![]() Zapraszam do wymiany! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: adidas, oceanic, dax...
Mam pur blancę bez atomizera i floral dream dezodorant perfumowany adidasa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:15.