|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak przyciąć długie włosy chłopakowi? :)
Szukam i szukam ale nie mogę znaleźć żadnej porady jak ciąć, niby już kilka razy obcinałam włosy, ale zastanawiam się czy można jakoś lepiej.
Teraz włosy osobnik ma do ramion a dobrze by było by miał tak do linii brody ![]() A, włosy są równe, znaczy równo się na dole kończą, nie ma grzywki czy innych. No i się zastanawiam jak to zrobić, po prostu równo obciąć wszystkie? Nie wyjdzie wtedy taka paziowata fryzura ![]() Czy może fryzjerki inaczej tną, albo jakaś strona czy coś, albo link do instrukcji jak ciąć długie włosy u facetów?
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak przyciąć długie włosy chłopakowi? :)
A nie prościej (i bezpieczniej) iść do fryzjera?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A zostaw mu takie, jakie są. Im dłuższe facet ma włosy, tym fajniejsze z niego ciacho
![]() ![]() ![]()
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą ![]() Miłośniczka butów wszelakich ![]() Podskakuję z Mel B. Joga ![]() Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
nie nie :P
---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Paszczurek666 haha ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Najlepiej idź z nim do fryzjera albo kup jakąś maszynke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
nie obcinaj po prostu na prosto bo bedzie pazik potworek. Musiałabys na prosto a potem pod katem popazurkowac konce, tak jak się bob wykancza. Ale za 15zl zrobia mu to fachowe nozyczki, wiec lepiej fryzjer. Poza tym.. szkoda. Długie zadbane włosy u faceta to.. mmm...
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
pierwsza myśl: jak?? we śnie
![]() a tak serio to na youtube jak wpiszesz crea clip to są jakieś filmiki pokazujące jak obcinać włosy domowym sposobem. takiego urządzonka nie posiadam, ale pewnie prędzej czy później sobie sprawię.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.