|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Aquolina- szukam!
Szukam przede wszystkich żeli pod prysznic Aquolina, ale takze nie pogardzę balsamem i peelingiem o jakimś smakowitym zapachu.
a oto co mam na wymiankę: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=198545 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Aquolina- szukam!
Cytat:
podobają mi się kryształki ale to chyba za dużo zerknij jeszcze tutaj http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=201766 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4912306]Mam żel świeże mango z 300ml zostało ok 200
podobają mi się kryształki ale to chyba za dużo[/quote] krysztalki kosztowaly ok 50zl. A moze masz coś jeszcze? ![]() edit- nie zauwazylam linku ![]() interesuje mnie jeszcze nablyszczacz, tylko ze on jest do farbowanych wloskow..moje nie są farbowane. Myslisz ze by sie nadawal? A meteoryty to jaki kolorek dokladnie, beże? Mam jeszcze balsam xerialine 500, mogę odlac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie mam pojęcia czy nabłyszczacz nadaje się nie do farbowanych ![]() Ile mogłabyś odlać xerialine |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4912527]Meteorki to w 90% beże + kilka kulek innych kolorów
Nie mam pojęcia czy nabłyszczacz nadaje się nie do farbowanych ![]() Ile mogłabyś odlać xerialine[/quote] no niewiem, moze tak ze 100ml? A co powiesz za nablyszczac i puder sypki clinique wzamian za krysztalki i xerialine? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4913967]W zasadzie mogłoby być ,ale za clinique xerialine musiałoby być jednak więcej[/quote]
150ml? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
lukrecjo, przemyslałam tę wymianę i jednak rezygnuję.Szukam wprawdzie xerialine ale wolałabym cały albo z małym ubytkiem, oczywiście za moją również konkretną rzecz,nie chcę sie rozdrabniać.Zaczynałyśmy od żelu i kryształków i jeśli nadal chcesz żel, to możemy wznowić ustalenia ,bo zupełnie zboczyłyśmy z wymiany tych kosmetyków
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Mam balsamy Aquoliny z serii jogurtowej (nota bene lepszej niż tradycyjna), są to fabryczne próbki po kilka ml (5-10, sprawdzę wieczorem), a u Ciebie interesuje mnie barzo masełko BS
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4916133]lukrecjo, przemyslałam tę wymianę i jednak rezygnuję.Szukam wprawdzie xerialine ale wolałabym cały albo z małym ubytkiem, oczywiście za moją również konkretną rzecz,nie chcę sie rozdrabniać.Zaczynałyśmy od żelu i kryształków i jeśli nadal chcesz żel, to możemy wznowić ustalenia ,bo zupełnie zboczyłyśmy z wymiany tych kosmetyków[/quote]
wolałabym większą wymiankę. Pozatym krysztalki warte ok 50 zl, nie ma ich ze 20% a żel warty 35zl nie ma go 100ml, więc nie bardzo się zgadza cenowo. Pakosta- raczej próbki mnie nie interesują... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Ja też jestem za większymi wymianami i rozumiem że żel za kryształki to za mało, ale niekoniecznie na dokładkę blended bo to za dużo. Rozumiem że różnice uzupełniłby xerial ale nie chcę odlewek
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Lukrecja, ale takie próbki zawsze możesz zabrać na basen czy wyjazd, zastanów się
![]() Jeśli bedziesz zainteresowana mogę poszukać jakie zapachy posiadam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.