|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Bieganie a biust
Hej!
Chciałabym zacząć biegać 3x w tyg w tym raz w tygodniu dłuższy wybieg. Do tej pory biegałam tylko na siłowni jakoś rozgrzewka przed treningiem albo na zakończenie treningu. Wiem, że to zabrzmi głupio, ale martwię się ze od biegania znacznie zmniejszy mi się biust. Mam 65E -70D i nie chciałabym, aby się zmniejszył. Odpowiednio dobrany stanik sportowy zmniejszy ruchy biustu, dzięki czemu proces osłabienia więzadeł nie będzie szybko widoczny i będzie znacznie mniejszy. Ale rozmiaru biustu nie zachowam, dzięki niemu, gdyż spala się tłuszcz podczas takich ćwiczeń. Jak było u was? Wiele ubyło wam w tych miejscach?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Bieganie a biust
Biegam jakieś 12 lat,dość dużo.Nic mi sie nie zmniejszyło tylko ze ja mialam70b,teraz po dziecku70c.Nawet kiedyś stwierdziłysmy z koleżanka ze nigdy byśmy sie tego nie spodziewały ale trochę nam sie biust ujędrnil.Jesli chcesz biegać żeby schudnąć to pewnie Ci sie trochę zmniejszy bo zmniejszy sie ilośc tkanki tłuszczowej.Mysle ze jesli nie schudniesz,biust powinien pozostać taki jaki jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Nie chce biegać, aby schudnąć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Do schudnięcia potrzebny jest ujemny bilans eneregtyczny. Więc wystarczy odpowiednio jeść i nie będzie problemu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Nie planuje schudnąć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.