|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Prezent dla mamy-jaki krem przeciwzmarszczkowy najlepszy?
Moja mama chcialaby dostac jakis dobry krem lub cala kuracje przeciwzmarszczkowa,niest ety nie znam sie na tego rodzaju kosmetykach
Prosze o podanie nazw i firm jak najlepszych kosmetykow niezalerznie od ich ceny dziekuje Zuzia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Prezent dla mamy-jaki krem przeciwzmarszczkowy najlepszy?
Polecam Ci nową serię z linii AA-botox,
lub z Garnier serię czereśniową lift! Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
nie podajesz żadnych szczegółów dotyczących cery i trybu zycia, nie spodziewaj się, ze padną propozycje idealnie dobranych preparatów.
dla skóry nieco wrażliwej można pomyśleć o kremach Active C (są w promocji: kupujesz krem pod oczy i dostajesz gratis krem na twarz). dla cery niewrażliwej Jabu'she (też promocja: kupujesz "soft" lub "cure" a krem pod oczy jest gratis). również dla niewrażliwej skór: SVR kwasowy piling+ Hydracid alfa+ (w pakiecie), ale wtedy dobrze byłoby dorzucić krem z dobrym filtrem na dzień. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Justy fajny pomysł z tym kwasowym pilingiem. ja od siebie dodam że fajna jest seria Dermiki rosarium, nawet sama próbowałam bardzo ciekawa , polecam ewentualnie ten nowy krem z dermiki ale chyba kosztuje ok 100 zł nie moge znaleśc linka był w newsach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.