|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Konkursy poetycki
Zamieszczajcie w tym wątku jesli możecie informacje o r óżnych konkursach poetyckich. Napisałam kilkadziesiąt wierszy, a jeszcze w żadnym konkursie nie brałam udziału....
Mam tez pytanie, dla tech co juz w atkich konkursach startowali:jak wysyłam wiersze na konkurs (trzeba np. 5 wierszy) to czy musze każdy na oddzilnej stronie napisać, czy mozna np. po 2 na stronie?? Jak wy to robiliście?? Bo nie wiem, czy jest to jakaś istotna róznica. Z góry bardzo dziekuję za odpowiedź. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Konkursy poetycki
zależy, ile masz lat. Bo jesli jestes w cudnym wieku szkolnm, to informacje o konkursach (ogłoszenia) wiszą sobie gdzies na scianie ogłoszen, albo polonistki informuja uczniów. W pismach mlodzezowych victor, cogito, z tego, co pamietam czesto byly organizowane.
No, ale jesli jestes starsza, to szkoda, zebys z takimi malolatami rywalizowała ![]() Szukalas na necie? pewnie by sie cos znalazlo
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
no więc 23 lata...
5 rok studiów.... wiec raczej na ścianach szkolnych informacji nie znajde... tak pomyslałam sobie, że poprostu jak ktoś znajdzie jakąś informacje na ten temat to może bedzie chciał na forum sie nią podzielić...
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Każde konkursy, w tym poetyckie mają swoje regulaminy. Tam opisane są wymagania jakie ma spełnić uczestnik, np. wiek, tematyka, ilość utworów, forma (elektroniczna czy dowolna), itp.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:17.

pewnie by sie cos znalazlo