|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Zima w cieplych krajach do 4500,-?
Dziewczyny myslicie ze to jest mozliwe? Chcialabym sie wybrac w tym roku z moim narzyczonym na zimowe wakacyjki w cieplych krajach
niestety bedziemy dysponowac tylko kwota okolo 5000,-, gdzie byscie radzily? i z jakim biurem? Z tego co sama sie orientowalam to za ta cene chyba pozostaje nam tylko Egipt, ale jak wyglada tam pogoda kolo 25 grudnia? Prosze o porady ![]() pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima w cieplych krajach do 4500,-?
znalazłam np. ofertę EccoHoliday :
http://www.eccoholiday.com/?page=5&d...007-12-30jeśli może być drogo bo to okres Sylwestrowy...no ale najlepiej jak sama sobie to zobaczysz... chodzi o pogodę w Egipcie w grudniu: W okresie zimowym (grudzień - marzec), temperatura gwałtownie spada o zmroku (ok. godz. 17.00) - nawet do 10 st. C. Przy czym silne wiatry obniżają jeszcze bardziej odczuwaną temperaturę. Należy zaopatrzyć się więc w ciepłe ubrania Temperatura powietrza w grudniu ( średnie - na dzień / noc ) grudzień - 21 / 16 Temperatura średnia wody w grudniu : grudzień - 21
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
witaj,
a czy kwota 4500 to na tydzien czy na dwa? a może wylot z Berlina? fajne oferty i duuuuużo taniej niż w polskich biurach? a na wschód Niemiec nie jest daleko, jakby co napisz, pomogę znaleźć fajną ofertę. ale faktycznie ceny w czasie Sylwestra są trochę wyższe, ale przy rezerwacji wcześniej można trochę zaoszczedzic |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczyny
mogloby byc nawet na tydzien, ja sie nie orientuje bo nigdzie w dalsze kraje nie wyjezdzalam, mysle ze Berlin to nie bylby zaden problem Jesli moglabys mi pomoc to byloby mi milo ![]() Jesli nawet bylaby mozliwosc jakiejs bardziej egzotycznej wycieczki z jeszcze cieplejszym klimacikiem do okolo 6000,- to bylo by tez ok bo ta temperetura w Egipcie mnie troche przerazila (
Edytowane przez moniaaaaaaa86 Czas edycji: 2007-08-31 o 22:47 |
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
poniżej kilka ciekawych ofert, jakie znalazłam:
Gran Canaria - wylot z Lipska 26.12 do 02.01 ALL INCLUSIVE 624 EUR/os Tunezja/Monastir - wylot z Lipska 25.12 do 01.01 ALL INCLUSIVE 523 EUR/os Cypr - wylot 27.12 do 03.01 z Berlina ALL INCLUSIVE 681 EUR/os Djerba - wylot 29.12 do 05.01 z Berlina ALL INCLUSIVE 660 EUR Malta - wylot 26.12 do 02.01 z Berlina ALL INCLUSIVE 518 EUR to przykladowe oferty, jesli masz inne preferencje - napisz ![]() a jeszcze nie zapytałam, te 4 500 to na osobę czy na dwie? w razie pytan pisz, chętnie coś znajdę ;-) Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2007-09-01 o 12:35 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
no niestety....na dwie osoby
(( ale moze byc 6000 ,- moze to 1.500,- sie jakos odlozy )wyglada dosc ciekawie ) a masz do tego jakiegos linkusia?
Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2007-09-01 o 12:34 |
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
wiesz co napisz do mnie na gg jeśli masz albo maila
![]() jomico@wp.pl gg 8494435 |
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Aha, jeszcze jedno pytanko
czy to musi być okres Sylwestra, czy np. tuz po lub przed? była np. fajna oferta do Gambii za 702 EUR na luty, ale może wokół Sylwestra (niestety z wyłączeniem jego samego) coś egzotycznego uda się znaleźć
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.

niestety bedziemy dysponowac tylko kwota okolo 5000,-, gdzie byscie radzily? i z jakim biurem?

(