|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Po jednej strony mniej kręcone
Mam taki problem. Otóż z jedenj strony wlosy bardziej mi sie kreca, a po drugiej o wiele slabiej :/ nie wiem czemu tak jest. Zreszta mialam raczej akie male loki, a gdy wlosy scielam i pocieniowalam to zrobily sie wieksze :/ Co o tym myslicie??
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Po jednej strony mniej kręcone
up up
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Osoby kotrych wlosy maja tendencje do wywijanie beda sie jeszcze bardziej kredzic wlasnie dzieki cieniowaniu. Mi fryzjerka doradzila zebym w zadnym wypadku nie cieniowala jedynie podcinala koncowki i miala racje
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
ja maam włosy nie kręcone i nie proste, wywyjaja sie poprostu w każdą strone, ostatnio zdecydowałam je mocno wycieniowac..no cóż busz jest większy, ale jeśli się je odpowiednio wystylizuje-pianka, lub cos podkreślającego skręf, to efekt jest moim zdaniem fajny
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Możesz sprobować kosmetyków do włosów kręconych ( o ile już ich nie uzywasz). Albo używać lokówki, podpinać włosy do góry, robić tzw slimaczki.
Ja mialam również z jednej strony bardziej pokrecone wlosy. Wygladalo to tak jedna strona-loczki, druga strona-w wiekszosci powywijane+ fale. A ze dlugie wlosy mnie męczyły to wycieniowalam ,troche podcielam i mam takie loko fale (z przewagą fal)
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:50.