![]() |
#1 |
BAN stały
|
Żółta sukienka, co o niej myslicie?
Znalazłam ja na amrykańskiej stronie, nie będę jej kupować, ale myslę nad uszyciem, dodam, że była by na wesele.
Ja jestem blondynką, szczupła o sredniej karnacji i zielonych oczach, czy będzie mi pasować? I proszę o naprawdę szczere opinie nt tej kiecki? Jesli wam sie podoba to jakie dodatki do niej? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Żółta sukienka, co o niej myslicie?
Mialo byc szczerze to bedzie:
Nie podoba mi sie ta wielka falbanka, mogla by byc mniejsza. Ale skoro jestes blondynka to bedzie pasowac zolty ![]() ![]() Hmm... dodatki... tylko srebro. Nie zloto, zeby sie nie zlewalo z kolorem wlosow i sukienki. No i koniecznie rozpuszczone wlosy ![]() To jest moja opinia ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ładna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
sukienka jest śliczna,,,, sama bym sobie taka kupiła
![]() ![]() dodatki :srebro, hmmm moze i złoto,musialabym przymierzyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]() 3 powody: sciecie na skos falbanka (za duza..., lepsza bylaby jakas delikatna koronkowa) te pionowe pasy mi sie tez nie podobaja
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Dzięki dziewczyny, potrzebuję naprawdę szczerych opinii, co kilka opinii to nie jedna, tez wydaje mi się że dodatki srebrne, mam srebrne sandałki, chyba tylko musiałabym dokupic srebrna kopertową torebeczkę. Tylko chyba jak bym szyła to zrobiłabym troszke inny dekolt, tzn nie taki prosty, tylko bardziej wycięty, ale tez nie za mocno.
Czekam na dalsze opinie ![]() >layla_lbn napisała: >3 powody: >sciecie na skos >falbanka (za duza..., lepsza bylaby jakas delikatna koronkowa) >te pionowe pasy mi sie tez nie podobaja Ścięcie na skos akurat mi sie podoba, falbanka może i faktycznie za duza, dzieki za podpowiedz z koronka, moze bym cos z krawcową wymyslił ![]() a co do ponowych pasów to pewnie wyjdzie w trakcie szycia, zrobi sie tak aby jak najlepiej sie układała. A jak kolor?? Mi sie bardzo podoba taka soczysta żółć, tylko gdzie ja znajde taką żółtą satynę, czy lepiej tafta? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Żółty pasuję bardziej do szatynek i brunetek niż blondynek
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
kolor zdecydowanie lepszy dla brunetek (najlepiej ciemnookich , o śniadej karnacji -jak ta dziewczyna ze zdjęcia)
a co do samej sukienki to nie podoba mi się to ścięcie na skos, poza tym kiedyś założyłam na impreze sukienke bez ramiączek i nawet nie mogłam tańczyć bo biust mi z niej `wylatywał' (chociaż jeśli masz małe piersi to chyba nie bedzie tego problemu) jeśli chodzi o dodatki to zrezygnowałabym chyba przy tej sukience z biżuterii, a postawiła na ozdobna torebkę lub buty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
O ramiaczka sie nie martwię, mam biust w rozm 70B i świetna bardotkę Atlantica
![]() Poprzykładam materiały i chyba porobie se zdj co mi będzie pasowało, a może jakiś turkus...ale juz byłam kiedys w turkusie i wyglądałam beznadziejnie ![]() ![]() ![]() ![]() Moze jakas wizazanka przerobiła by ta sukienke na kiwi albo inny kolorek w photoshopie aby ocenic jak by wygladala. Myslałam o żółtym storczyku we włosach, oczywiście rozpuszczonych ![]() >>>>>>>a tak na marginesie co myslicie o srebrnej sukience na wesele, np takiej całej w srebrnych cekinach???<<<<<<<<<<<<ty lko nigdzie takiej nie widziałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I z tym sie z Toba zgodze ![]() Przez tą falbanę jestem na niet ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Modelka ma ciemną karnację, stąd ten, a nie inny odcień żółci. Ty masz inny typ urody, możesz wyglądać w tym kolorze zbyt jaskrawo.
Ta ogromniasta falbana jest straszna. Góra "tuba" strasznie oklepana. Modelka nie ma wcięcia w talii, sukienka wydaje się workowata. Reasumując - jestem na NIE. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Widzę do tej pory jednak na nie...a jakby jasniejszy odcień zółci i mniejsza falbanka?? Gorę bym bardziej wycięła tak jak juz wspominałam
![]() A jeżeli ta sukienka wam sie nie podoba, poszukajcie mi jakiejś innej w odcieniu żółci, będę bardzo wdzięczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie sliczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Ja rowniez uwazam ze zolty zdecydowanie do brunetek pasuje
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Kto mi przerobi ta kiece na kolor kiwi?? Plizzzz
![]() ![]() ![]() A do 1 wrzesnia jeszcze sie opale ładnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Kolor bardzo ładny, ale jeśli masz jasny odcień skóry, to może rzeczywiście wybrać inny kolor? Może soczystą zieleń?
Wg mnie tafta jest dużo ładniejsza i elegantsza od satyny. Jeśli chodzi o krój to już sprawa indywidualna - ja nie lubie asymetrycznych cięć i falban |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Mi się podoba i myślę ze jeśli będziesz miała związane włosy będzie ładnie pomimo tego ze jesteś blondynką <ja sama jestem brunetką ale uwielbiam wszystkie brązowe ciuszki wszyscy mi odradzali ich kupowanie ale potem o dziwo prawili mi komplementy ze ładnie mi w brązie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jestem juz dość opalona, więc ten kolorek ładnie by kontrastował, a czy nie uwazacie, ze zieleń jest za mało elegancka? Oczywiscie jasna, bo w ciemnej mi okropnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Kolor jest bardzo ładny, ale jeżeli chodzi o krój to jestem na nie, wygląda trochę tandetnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
kroj takiej syrenki - nie podoba mi sie, to ciecie na skos i falbanka tandetna
![]() ten kolor do opalonej brunetki by pasowal bardziej uwazam
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
powiem tyle sukienka ładna choc moglaby miec inny kolorek :P
niepodoba mi sie jedynie to ze jest bez ramiaczek bo takie potrafia nieraz spasc sama widziałam taka sytuacje wiec co wolisz ![]() Edytowane przez p@t@ Czas edycji: 2007-07-07 o 12:24 Powód: bład |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Kilka propozycji z wizażowego wątku o sukienkach. Radzę przejrzeć, na pewno coś znajdziesz.
Ciężko mi coś wybrać, bo nie wiem jaką masz figurę, ale szukałam czegoś dla blondynki. Myślę, że zielony w połączeniu ze srebrnymi dodatkami i włosami w kolorze blond wyglądałby super. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
I nie uważam, żeby na weselu żółty był "bardziej elegancki" niż zielony. Tak naprawdę kolor nie ma znaczenia, ważny jest krój, dodatki i uśmiech
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=Zuziunia;4726011]Kto mi przerobi ta kiece na kolor kiwi??QUOTE]
Mniej więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
kolor bardzo fajny, ale sukienka ..gora owszem, ale dol, czyli ten skos i falbana juz nie bardzo. Moze gdyby tej falbany nie bylo? Jednym slowem nie zachwycila mnie,nie zawiesilabym na niej szczegolnie oka. Jak pisala wyzej jedna z Wizazanek przejzyj watek o sukienkach na wizazu, caaaaale mnostwo sukienek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
ładna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Żółty kolor jak najbardziej, a do tego czarna biżuteria, torebka i buty
![]()
"Kobiety są jak przekład: piękne nie są wierne, wierne nie są piękne." G.B.Shaw tu znajdował się podpis mojego ex-męża o treści: dokładnie, kochanie, dokładnie(znał moje hasło) więc...Tobie(skoro zgadzasz się z powyższym cyt.pana Shaw) pozostaje znaleźć sobie taką niepiękną!może Cię nie zdradzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
Sama juz nie wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.