bole stop - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-09-15, 00:16   #1
travis
Zakorzenienie

GG do travis

bole stop

witam

od kilkunastu dni tj jakies 2 tygodnie mam problem ze stopami.
bola mnie,pieka, mrowia. podczas stanie i chodzenia. bol pojawil sie nagle poprostu pewnego dnia i tak pozostal
mam prace niestety stojaco chodzaca, i wytrzymac te 8 godzin jest ciezko.
mialam 2 dni wolnego i myslalam ze moze ustapi, oszczedzalam stopy, zafundowalam im masaz w goracej wodzie i staralam sie ograniczyc chodzenie do minimum. coprawda orzez te 2 dni nei bolalo,ale kiedy wrocilam do pracy-to samo:/

ktos potrafi pomoc? juz nawet nie tyle znalesc rpzyczyne bo od tego bedzie lekarz,ale jak zneutralizowac skutki?
Stary 2009-09-15, 00:21   #2
Kathrina1986
Zadomowienie

Dot.: bole stop

no własnie od pracy moglo się tak zrobic. moze masażer do stópek pomoże+ po tym jakaś dobra maśc na bóle. pozdrawiam.
Kathrina1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-15, 08:42   #3
illuvies
Wtajemniczenie

Dot.: bole stop

Może nie stosuj gorącej wody - mnie np. to bardziej męczy niż relaksuje - a zamiast niej letnią? Mi też pomagał żel do stóp z mentolem, niesamowite wrażenie, po ciężkim dniu schłodzić stopy.
illuvies jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-15, 12:50   #4
Curious71
Zadomowienie

Question Dot.: bole stop

Cytat:
Napisane przez travis Pokaż wiadomość
witam

od kilkunastu dni tj jakies 2 tygodnie mam problem ze stopami.
bola mnie,pieka, mrowia. podczas stanie i chodzenia. bol pojawil sie nagle poprostu pewnego dnia i tak pozostal
mam prace niestety stojaco chodzaca, i wytrzymac te 8 godzin jest ciezko.
mialam 2 dni wolnego i myslalam ze moze ustapi, oszczedzalam stopy, zafundowalam im masaz w goracej wodzie i staralam sie ograniczyc chodzenie do minimum. coprawda orzez te 2 dni nei bolalo,ale kiedy wrocilam do pracy-to samo:/

ktos potrafi pomoc? juz nawet nie tyle znalesc rpzyczyne bo od tego bedzie lekarz,ale jak zneutralizowac skutki?
Jestem w ciężkim szoku, ponieważ dwa lata temu przytrafiło mi się DOKŁADNIE to samo Po prostu pewnego dnia wstałam z łózka i nie mogłam normalnie stanąć bo coś ze stopami się stało, przeraziłam się nie na żarty Ja byłam z tym u ortopedy najpierw - nic nie znalazł i wysłał mnie do neurologa. Z podejrzeniem stwardnienia rozsianego wysłał mnie na rezonans magnetyczny i tomograf komputerowy ale także nic nie wykryło - jedyny pożytek, ze wykluczyli stwardnienie rozsiane. U mnie trwały te bóle około 3 miesięcy, nie mogłam normalnie wchodzić po schodach, żadne maści ani przeciwbólowe tabletki nie pomagały, aż pewnego dnia obudziłam się rano i ... nie bolało! Tak jak pewnego dnia bóle się pojawiły tak zniknęły i do dziś nie mam pojęcia co to mogło być Dodam, ze mi pomagało jedynie trzymanie nóg wysoko podczas leżenia, siedzenia etc. Chętnie poczytam jakie odpowiedzi pojawia się w Twoim temacie, bo do dziś mnie to wszystko nurtuje.

Zdrowia życzę i szybkiego powrotu do formy, bo to strasznie uciążliwa dolegliwość

Off top: no proszę, na wizażu jest sprawdzarka pisowni! Nie mam polskich znaków na klawiaturze, a dzięki niej mogę udawać ze mam

Edit: jeszcze mi sie przypomnialo, lepiej nie stosuj gorącej wody tylko wręcz przeciwnie - chłodną i do tego masci z mentolem najlepiej - poczujesz ulge

Edytowane przez Curious71
Czas edycji: 2009-09-15 o 12:55
Curious71 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości