|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
bole stop
witam
od kilkunastu dni tj jakies 2 tygodnie mam problem ze stopami. bola mnie,pieka, mrowia. podczas stanie i chodzenia. bol pojawil sie nagle poprostu pewnego dnia i tak pozostal mam prace niestety stojaco chodzaca, i wytrzymac te 8 godzin jest ciezko. mialam 2 dni wolnego i myslalam ze moze ustapi, oszczedzalam stopy, zafundowalam im masaz w goracej wodzie i staralam sie ograniczyc chodzenie do minimum. coprawda orzez te 2 dni nei bolalo,ale kiedy wrocilam do pracy-to samo:/ ktos potrafi pomoc? juz nawet nie tyle znalesc rpzyczyne bo od tego bedzie lekarz,ale jak zneutralizowac skutki?
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: bole stop
no własnie od pracy moglo się tak zrobic. moze masażer do stópek pomoże+ po tym jakaś dobra maśc na bóle. pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: bole stop
Może nie stosuj gorącej wody - mnie np. to bardziej męczy niż relaksuje - a zamiast niej letnią? Mi też pomagał żel do stóp z mentolem, niesamowite wrażenie, po ciężkim dniu schłodzić stopy.
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po prostu pewnego dnia wstałam z łózka i nie mogłam normalnie stanąć bo coś ze stopami się stało, przeraziłam się nie na żarty Ja byłam z tym u ortopedy najpierw - nic nie znalazł i wysłał mnie do neurologa. Z podejrzeniem stwardnienia rozsianego wysłał mnie na rezonans magnetyczny i tomograf komputerowy ale także nic nie wykryło - jedyny pożytek, ze wykluczyli stwardnienie rozsiane. U mnie trwały te bóle około 3 miesięcy, nie mogłam normalnie wchodzić po schodach, żadne maści ani przeciwbólowe tabletki nie pomagały, aż pewnego dnia obudziłam się rano i ... nie bolało! Tak jak pewnego dnia bóle się pojawiły tak zniknęły i do dziś nie mam pojęcia co to mogło być Dodam, ze mi pomagało jedynie trzymanie nóg wysoko podczas leżenia, siedzenia etc. Chętnie poczytam jakie odpowiedzi pojawia się w Twoim temacie, bo do dziś mnie to wszystko nurtuje. Zdrowia życzę i szybkiego powrotu do formy, bo to strasznie uciążliwa dolegliwość Off top: no proszę, na wizażu jest sprawdzarka pisowni! Nie mam polskich znaków na klawiaturze, a dzięki niej mogę udawać ze mam ![]() Edit: jeszcze mi sie przypomnialo, lepiej nie stosuj gorącej wody tylko wręcz przeciwnie - chłodną i do tego masci z mentolem najlepiej - poczujesz ulge
Edytowane przez Curious71 Czas edycji: 2009-09-15 o 12:55 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.

Po prostu pewnego dnia wstałam z łózka i nie mogłam normalnie stanąć bo coś ze stopami się stało, przeraziłam się nie na żarty
Ja byłam z tym u ortopedy najpierw - nic nie znalazł i wysłał mnie do neurologa. Z podejrzeniem stwardnienia rozsianego wysłał mnie na rezonans magnetyczny i tomograf komputerowy ale także nic nie wykryło - jedyny pożytek, ze wykluczyli stwardnienie rozsiane. U mnie trwały te bóle około 3 miesięcy, nie mogłam normalnie wchodzić po schodach, żadne maści ani przeciwbólowe tabletki nie pomagały, aż pewnego dnia obudziłam się rano i ... nie bolało! Tak jak pewnego dnia bóle się pojawiły tak zniknęły i do dziś nie mam pojęcia co to mogło być