|
Notka |
|
Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
Pokaż wyniki sondy: Czy jesteś zainteresowana spotkaniem na żywo? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 100,00% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Głosujący: 4. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
roczniki 91-93 ze śląska
Katowice i okolice. Dziewczyny chętne na spotkanie zgłaszać się w tym wątku. Jak zbierze się nas "kupka" to spotkamy się na ziemi niczyjej
![]() Co wy na to? Są w ogóle jakieś dziewczyny w tym przedziale wiekowym z Katowic, Zabrze, Bytomia, Chorzowa lub innego miasta śląskiego? Pozdrawiam i zachęcam do zgłaszania się ![]() W zgłoszeniu napiszcie rocznik i miasto z jakiego jesteście ![]()
Było : 53 kg. Potem : 57 kg. Teraz jest : 54 kg. Ma być : 50 kg. NŻT - Nie Żryj Tyle ! znajdziesz mnie TU. Edytowane przez ma-ruda Czas edycji: 2007-08-17 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja jestem z Jaworzna
![]() a do katowic bede chodzic do szkoly, ja jestem za spotkaniem ![]() ale jak bedzie duzo ludu? ![]() to bedzie jampreza xD pozdrowka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: roczniki 91-93 ze śląska
Mam nadzieje, że zbierze się tu przynajmniej grupka 30 osób. Ahh i Xiona napisz jaki rocznik jesteś ;P (editowałam wpis)
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
![]()
Ehh sorka ze tak dlugo nie odpisywalam
bylam u babci ![]() jestem z 1991r. ![]() ale fajnie by sie tak spotkac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.