|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Podwójne farbowanie
Mam taki problem. Kupiłam sobie różową farbę do włosów, ale żeby uzyskać taki kolor jaki chce musze mieć bardzo jasne blond włosy. Najbardziej wskazane byłoby chyba rozjaśnienie, ale ja nie mam czasu żeby bawić się rozjaśniaczami wiec chciałabym sobie poprostu włosy zafarbować na blond. Tylko nie wiem, czy mogę zafarbować szamponetką na blond, a pare dni później zafarbować włosy na różowo. Czy nie wyjdzie mi moze w połaczeniu jakiś sraczkowaty kolor.
A moze ktoś zna jakiś rozjaśniacz który by dobrze działał, zebym zdążyła sobie rozjaśnić włosy w 10 dni? Z góry dziękuje za pomoc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Podwójne farbowanie
Wszystko zalezy jaki masz wyjsciowy kolor wlosow. Z tego co tutaj nieraz czytalam na forum szamponetka nie rozjasni Ci ciemnych wlosow (jesli takie masz) Ogolnie moim zdaniem najlepiej jakby zrobil Ci to fryzjer, mozesz wziac te farby, ktore kupilas i pojsc zapytac jak on to widzi
![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Podwójne farbowanie
A no tak, nie napisałam jaki mam kolor włosów. No więc moge powiedzieć że jest to ciemny blond. Co prawda pare razy farbowałam na brązowo albo wiśniowo, ale teraz jest to ciemny blond, w niektórych miejscach nawet jasny blond(zależy gdzie słońce przygrzało :P)
Ale chyba masz rację. Pójdę do fryzjera i się zapytam. Bo nie chciałabym czegoś spaprać. Tymbardziej ze ta farba się będzie trzymać ok. 3 m-cy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:42.